Lukijat

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Liljoja ja kahvit terasilla

Allsorts Week 273   Warm Sunshiny Colours - Lämpimiä auringonpaisteen värejä
Flowers and Butterfly
Alimmainen paperi on oikeastaan joulupaperia mutta kyllä se mielestäni käy moneen muuhunkin vuodenaikaan. Tässä kesäisessä auringonpaistevärisessä kortissa ihan paikallaan (kuin väärä raha).

Lisää pitsimäistä stanssausta ja samalla tussilla väritettynä kuin pari päivää sitten postaamassani kortissa. Liljat väritetty aikaa sitten, nyt vain stanssasin ne piparisoikiolla. Sen reunat mustetin ruskealla, kuten pitsienkin.

Kolmea kokoa neliönmallisia oransseja timantteja nurkkiin ja perhosen selkään. Perhonen saatu Merisiniltä valkeana. Värittelin korttiin sopivaksi vihreillä sävyillä.
***
Ihan eka kertaa joimme iltapäiväkahvit uudella terassillamme! Ei se valmis vielä ole mutta emme malttaneet odottaa enää :) Keittiöstä tuolit ja makuuhuoneesta toinen yöpöytä saivat toimia kalustuksena.
Leikkasin ruusunoksan koristeeksi ja laitoin sen pitsiliinalle. Pitihän ensimmäistä kahvihetkeä juhlistaa! Terassin lattia on nyt valmis ja armaani pääsee jatkamaan maalaamista, jahka ilmat sallivat. Tänään on ollut tosi hyvä työilma. Aamusumun kuivahdettua jopa aurinkokin on näyttäytynyt pitkiäkin aikoja! Vaan heti kun piti alkaa maalaamaan, ropsautti vettä niskaan...

3 kommenttia:

 1. Thanks for joining us at allsorts Tracy x

  VastaaPoista
 2. Upea liljakortti, kiitos kun osallistut jälleen Allsorts haasteeseen.
  Ihana romanttinen päiväkahvihetki, kyllä taas jaksaa arkea;-))m

  VastaaPoista
 3. A perfect bright and sunny card Loreal and effective design.

  Thanks so much for joining in at Allsorts this week.

  B x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!