Lukijat

perjantai 22. elokuuta 2014

Kultaa ja hopeaa ATC-korteissa

Inspiration haastaa 8 Elokuu   Kulta ja hopea, Q ja R
Rose - Ruusu 'Kultainen mosaiikki ruusu'
Quitar 'Hopeinen kitara'
Molempien korttien alareunaan kohokuvioin nuotistoa.Tarkoitus oli värittää kultaisen ruusun pohja kultamaalikynällä kuten hopeisen kortin väritin hopeamaalikynällä ,mutta kultakynä oli kuivunut!

Siispä uusi idea, mosaiikkia kehiin :)
***
Tänään olimme suunnitelleet pensasaidan ja nurmikon leikkausta, vaan sade päätti toisin. Menimme kyllä keskustaan aseet tanassa mutta kun kotosalla tihuutti ihan melkein huomaamatta, siellä oli satanut kaatamalla! Ei tullut hommista mitään. Armaani tosin yritti leikata nurmikkoa mutta sitten lopetimme heti alkuunsa ja palasimme kotiin miettimään jatkoa kahvittelun merkeissä.

Manjaana, eli huomenna hyvänä päivänä yritetään uudelleen. Lauantaina vaan olisi ollut muutakin tekemistä. kuten esimerkiksi messut Rautjärven koululla. Sinne on kyllä ihan pakko mennä. Siispä ainakin suunnitelma on mennä ensin messuilemaan ja sitten pensasaidan kimppuun.

Ehdin kerätä pudonneet omenat pois puiden alta ja kiskoin rikkaruohoja ulkorappusen edestä ja kukkapenkistä. Poistin isoja raparperin kuihtuvia lehtiä ruotineen, ne kun kurottelivat mustaviinimarjapensaan ylle ja suojasivat nokkosia!

Huomenna yritän ehtiä jossain välissä leikkelemään vatukosta pois katkenneet ja kuolleet oksat ja keräämään viinimarjoja. Siis ainakin yritän :)
 
Huomenna on muutenkin erityinen päivä: Vävypoika täyttää vuosia! Onnittelut jo valmiiksi, jos en huomenna ehdi naamakirjan kauttta tai puhelimella, huiskiessani pitkin kyliä.

2 kommenttia:

  1. Ohhoh! WAU!
    Oikeastaan kaksinkertainen WAU!
    Kiitos osallistumisestasi!

    VastaaPoista
  2. Upeita kortteja. Todellisia taide-kortteja.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!