Lukijat

maanantai 4. elokuuta 2014

Kranssikortti upotustekniikalla

P*skarteluhaaste #240  (SannaS) Upotettu Stanssaus - Die Cut inlay
Happy Birthday
Suorakaiteen muotoiselle korttipohjalle villapaitakuvioista paperia johon stanssasin aukon ja sitten samanlaisen valkoisesta josta stanssasin kranssin ja jonka päälle laitoin villapaitakankaasta stanssaamani kranssin.

Sekavasti selitetty mutta toimin haasteen linkin videon mukaan niin hyvin kuin taisin.

Lopputulos aika hauska! Vielä luonnossa sopivan väriseltä näyttävä  lila nauha ja siitä rusetti  koristeeksi ja onnittelukortti on valmis.
***
Kuuma ilma antaa hyvän tekosyyn istuksia koneen äärellä keskellä iltapäivää :) Ei tosin kovin paljoa ulkoilua tälle päivälle muutenkaan. Aamun viileydessä ulkoilutin ruohonleikkuukonetta ja innostuinpa ajelemaan aina rantasaunalle asti! Tien keskusta tuppaa ruohottumaan.

Sisällä armaanikin vietti aamun ja päivän. Täyttelimme ristikoita ja pidimme pitkiä ruoka- ja kahvitaukoja. Mukavaa! Sisäkattoakin armaani maalaili ja minä siirtelin huonekaluja ja laittelin suojamuoveja stratekisiin paikkoihin. Maalinloput loppuivat harmittavasti kesken joten huomenna mentävä lisää ostamaan.

Nyt armas nakuttelee talon päätyyn ylempiä lautoja kun aurinko on kääntymässä pois sieltäpäin ja jättää hiukan viileämmän työpaikan jälkeensä.

Illalla sitten minun vuoroni keräillä laudanpätkiä. Niitä aika lailla olenkin jo saanut poltettua muun kotiroskan seurana. Loput jäävät talviajan uuninlämmityksiin sytykkeiksi!

3 kommenttia:

  1. Syksy on käsillä nopeammin kuin huomataankaan, ja kuinka kiva on silloin saada tämmöinen kaunis kortti, joka hengellään lämmittää ja ihastuttaa...

    VastaaPoista
  2. ihana kortti!! tosi hauska tuo villapaitapapru!! =)

    VastaaPoista
  3. Hausla paperivalinta, hieno kortti!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!