Lukijat

tiistai 26. elokuuta 2014

Koulun alkuun kortti

Simon Says... Back to School - Takaisin kouluun
First Class Starts...
Ihan oikeaan kouluun meneminen on hieno juttu. Useimmat lapset odottavat sitä innolla. Löysin netistä Vintage-henkisen kuvan lapsosista, tein siitä mustavalkoisen, vaalensin ja sitten printtasin. Sain käyttää uusia metallihohtokyniä värittämiseen :)

Alla kartonki jossa vain kirjaimia.  Kokeilin tyyliä jossa vähemmän on enemmän ja unohdin kaikki koristeet pois. Tekstit kirjoitin Dymolla. Ylimpänä lukee 'Ekaluokkalaiselle'. Se näkyy ihan hyvin oikeasti, en tiedä miksi tuollaista suttua kuvassa! Tosin kirjaimet piirtyvät erivahvuisina helposti kun koettaa painella yhtä kovasti jokaista ja tuossakin tekstissä on kyllä toivomisen varaa.
***
Toinen postaus vielä kun huomasin, että nyt on tiistai! Siis tottakai tiesin, että on tiistai mutta kun kortteja on valmiina huomisen haasteisiin ne on saatava tänään esille, eikö?

Päivät tuntuvat menevän aina vaan nopeampaan tahtiin! Ja kun työ ei ole rytmittämässä selkeitä viikkoja, tulee jokaisesta päivästä helposti samanlaisia eli ei huomaa viikon loppuneen ja toisen alkaneen. Onneksi sentään on kalenteri avoinna tuossa vieressä ja tietokoneen näytöllä päiväys...

2 kommenttia:

  1. Onpa todella hauska kortti.

    Minäkin lasken päiviä. Perjantaina pitäisi päästä kipsistä eroon. On ollut pitkä kuukausi.

    VastaaPoista
  2. This is beautiful! Thanks so much for playing along with the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!