Lukijat

maanantai 18. elokuuta 2014

Keltaoranssi ruusu

I Love ProMarkers #232   Anything Goes - Kaikki käy
Congrats!
Vastaväreillä leikkimistä tällä kertaa. Ruusun oranssit ja keltaiset sävyt saivat pohjapaperiksi tummaa lilaa jossa hopearaitoja. Sinertävä vihreä kuvan takana taustassa sai perhosen lilahtavan punaista.
 
Tuo kuvan taustalla oleva valkokuvioitu ja soikiolla varustettu on pohjapahvi stanssille joka oli lehden kylkiäisenä.
 
Sen raamina palanen tapettia jonka revin naftisti juuri ja juuri isommaksi ja mustetin reunat suoraan leimatyynyllä. Onnea tekstejä tuli yhtä monta kuin vuosikymmeniä, kun ei varsinaista numeroa haluttu esiin.
 
Perhonen ja ruusu korotettu hiukan alustasta. Perhonen vain toisesta siivestä ja ruusu kukan kohdalta korkeammaksi..
 
ProMarkers: Yellow, Gold, Oatmeal, Lime Zest, Meadow Green, Apple, Lime Green
***
Takaisin arkeen sunnuntain löhöilyn jälkeen oli ihan OK. Herätys tosin hiukan erilaiseen aamuun. Viileää! Ja armaani oli valmistanut nakkimunakkaat meille, ei kaurapuuroa! Pehmeä lasku siis :)

Minulla kuitenkin helppo päivä kuten tavallista, kun ei mitään pakollista tehtävää vaan sain kortteilla, lukea ja ratkoa ristikoita milloin mielin, kunhan vaan ruokaa ja juomaa tarjolla säännöllisesti :) No sehän on helppoa kun itsellekin nälkä ja jano tulee aika säännöllisesti...

Pyykit pyörivät koneessa ja astiat toisessa. Vein vaatteet ulos kuivumaan ja keräsin kosteina pois juuri ennen ensimmäistä sadekuuroa ja levittelin ne tuolien karmeille, hengareille ja kuivatustelineeseen. Astiat sentään voin nostella kaappiin ihan milloin vain, niihin ei ulkona piiskaava sade tehnyt mitään vaikutusta.

Pieni siesta sohvalla loikoen seuraavan, vai oliko se jo sitä seuraavan sadekuuron aikana teki terää. Nyt armaani kolistelee terassin katon kimpussa kun varsinaisen katon aluslaudatkin ovat paikoillaan. Niihin akrobaattisissa asennoissa menikin aikaa sateiden takia useampia päiviä. Laudat kun piti maalata, kuivua ja laittaa paikoilleen kuivan aikaan!

Huomasin lehdestä, että Emmerdale alkaa tänään vai onko se joku vanhan kertaus? Pakko kuitenkin kurkata kohta joten kiiruusti teksti ja kuva valmiiksi esiin! Mukavaa alkavaa viikkoa sateella tai ilman.

1 kommentti:

  1. This is gorgeous, love your card and all the nice colors and beautiful image. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!