Lukijat

perjantai 29. elokuuta 2014

Iso ruusu nelikymppiselle

Sugar Creek Hollow #93   Let's Celebrate - Juhlitaan
Celebrating 40 years Birthday with big Roses
Lahjaksi saamastani lehtiöstä kerrassaan upeasti kimaltava taustapaperi. Harmi, etten osaa ottaa siitä kuvaa jossa kimalluskin näkyisi! 

Sinellin ruusuleike ostettu Suomalaisesta Kirjakaupasta. Siihen laitoin vaaleanvihreää reunukseen, että se sopisi paremmin kuvaan.

Iso ruusukuva väritetty metallihohtokynillä. Niillä saa tosi kaunista jälkeä. Onnea teksti kirjoitettu Wordilla netistä löytyneeseen liitutaulukuvioon. Numerot stanssattuja ja väritetty mustalla.
***
Facebook näyttää toimivan tehokkaasti kommenttien osalta ainakin. Laitoin kuvan kahvittelustamme sinne ja sain useita tykkäämisiä ja kommentinkin, kiitokset vaan kaikille. Ja toki pitää kiittää siihen postaukseenkin tulleista kommenteista ja katsojista!

On aina kiva lukea kommentteja ja huomata, että joku sentään käy sivulla vilkaisemassa mitä täällä on tarjolla. Tosin tämä kirjoittelu ja kuvien esille laitto toimii jo sinällään oivallisena terapiana :) Kun pitää muotoilla ajatukset sanoiksi ja lauseiksi, ne selkeytyvät kummasti.

Tänäänkin laiskottelua enimmäkseen. Kortteilua ja siihen liittyvää siivoilua ei työksi kutsuta, sehän on pelkkää huvia! Sää muuttui aamun kosteudesta sateiseksi joten on ihan päteväkin syy sisällä oleskeluun :)

Viikonloppu ja huomenna vihdoinkin ne Rautjärven messut. Ainakin paikallislehdessä on kehuttu uutuuksista ja luvattu paljon erilaista ja paljon samaa hyvää kuin ennenkin. Ainakin siellä tapaa tuttuja!

4 kommenttia:

 1. You made a lovely creation. Thanx for playing with us at SCH.
  Hugs Plony

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis. Ihana on ruususi väri.

  VastaaPoista
 3. A beautiful card. thank you for joining us at SCH this time.
  Yvonne

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti taas kerran1 itse olen työn uuvuttama vielä pitkään ja sen vuoksi harrastukset ovat jääneet taka alalle.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!