Lukijat

maanantai 11. elokuuta 2014

Hellekortti

Sugar Creek Hollow #92   Summer Sunshine - Kesäaurinkoa
Summer Girl from Finland
Helteinen kuva jossa haasteen mukaan piti olla voimakkaita punaisia, keltaisia ja oransseja aurinkovärejä. Suosikkityttöni kaurahiutalepaketin kyljestä saa markkeerata helteisen kesän aitoa Suomi-neitoa :) Taustalla punaisen sävyistä sydän- ja raitakuvioista kartonkia.

Stanssasin kukkaseppeleen vaihteeksi syvän punaisesta kartongista, leikkasin kahtia ja laitoin kimalletta sekä kohohopeaa koristeeksi. Vielä liljoja neitokaisen eteen ja värikäs hellekortti on valmis.
***
Armaani nakuttelee terassia kokoon. Minäkin sain olla mukana sen verran, että pitelin tolppia, jotka tulevat pitelemään katosta, pystyssä sillä aikaa kun armaani kiinnitti ne ja laittoi vinotukipuut paikoilleen.

Pikakäynti Kirjastoon sillä aikaa kun armaani osti lisää nauloja/ruuveja? rautakaupasta. Löysin hauskalta vaikuttavan englanninkielisen romaanin ilmaishyllystä, johon kuka vaan saa tuoda tullessaan omiaan joista haluaa luopua ja ottaa mitä sieltä milloinkin löytää. Hyllyssä on joskus lehtiäkin ja Bookcrossing kirjoja.

Pistäydyimme vilkaisemassa miltä keskustan asuntomme pihalla näyttää ja popsimme vadelmia. Suurin osa oli kuivunut ja kovettunut veden puutteesta :( vaan jokunen sentään löytyi herkutteluunkin. Mustat viinimarjat vielä hippusen raakoja, samoin karviaiset.

Omenapuut notkuvat taakkansa alla. Niihin on seuraavalla kerralla vietävä tukipuita, etteivät ihan ratkea ja katkea!

Ohikulkijalta korttitilaus 'kun nyt satuin sopivasti paikalle'. Pitäisiköhän käydä useammin keskustassa :)

Ja hei! SAA kommentoida. Aika moni on ehtinyt kurkkaamaan korttejani mutta olisi kiva saada myös kommentteja. Rohkeasti vaan nakuttelemaan edes pari sanaa! Käyn kyllä vastavierailulla ja kuten tekin, jos ehdin, laitan kommentin :) Yritetään siis yhdessä, joohan?

3 kommenttia:

 1. Mielettömän ihanan upea kortti jälleen.

  Minäkin olen kärsinyt kommenttipulaa. Monetkaan ei nähtävästi viitsi kirjoittaa, vaikka ne pikku lauseet kannustavat askartelijaa. Ja kauneushan näkyy aina, vaikka kommentoija itse ei harrastaisi samoja asioita.

  Meillä sataa kaatamalla - vihdoinkin.

  VastaaPoista
 2. Great vintage image and bright colors! Love the card! Thanks for joining us at Sugar Creek Hollow!

  VastaaPoista
 3. This is so pretty! Lovely image and summer colors. Thank you for joining us at Sugar Creek Hollow.
  Amelia (DT SCH)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!