Lukijat

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Häiden aikaan ja voittokin

Summer Weddings
Black and White photo colored with ProMarkers
Kaksi kuvaa netistä joista toisen tein mustavalkeaksi voidakseni värittää sen haasteen mukaisesti ProMarkereilla. Ei kovin hienoa jälkeä, myönnän, mutta parempaan en pystynyt... Onneksi kortissa näyttää paremmalta kuin suurennetussa kuvassa.

Valkoiset ruusut pohjimmaisena lahjapaperia. Kanttasin kaikki valkealla ja mustalla ja tekstin laitoin liitutauluun. Toisessa liitutaulussa oli lopullisessa versiossa parin nimet sormuskuvan yläpuolella.
ProMarkers: Ivory, Blush, Blossom, Vanilla, Oatmeal, Meadow Green
***
Sunnuntaita! Armaani teki vain aamupäivän töitä ja päiväsiestan jälkeen suunnisti veneelle ja kalaan. Hieno päätös. Välillä on pidettävä lomaa ja vapaata kun nyt kerran on kesä ja lämmintä.

Minä kortteilin ja täyttelin ristikoita ja luin kirjaa ja välillä käväisin toteamassa, että liian kuuma on mitään tehdä ulkona. Pyykkejä tulee tasaiseen tahtiin ja koneella ne peseytyvät vaikka sunnuntainakin. Iloisesti hulmahtelevat alkuillan leppeässä tuulessa kuivaksi.

Kohtapuoliin on jo senverran laantunut pahin kuumuus, että voin mennä keräilemään päivän työstä jääneet puupalaset sun muut roskat, että sentään jotain hommaa tällekin päivälle voin sanoa tehneeni :)
***
Huomasin olevani yksi monista voittajista Sketchy Colors #218. Hienoa! ..ja toinenkin suomalainen sai voiton Tuulimarja, Onnittelut!!

2 kommenttia:

  1. Stunning card and such a beautiful design! Thanks for entering at Passion for Promarkers and good luck! :) Donna ♥ x

    VastaaPoista
  2. Just beautiful Thank you for playing along with us at PASSION FOR PROMARKERS & very good luck. Jane x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!