Lukijat

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Auringonkukkia

Passion for ProMarkers Week 261   Sketch Loopy Lou
Sunflowers
Alkaa jo olla ihan oikeastikin auringonkukkien aika. Niiden iloiset keltaiset, kaikenkokoiset kukkaset nyökkivät pensasaitojen takana vähän joka puolella. Tänä vuonna näyttää olevan eniten suhteellisen pienikokoisia kukkia, johtuneeko kuumuudesta vai lajikkeesta, mene tiedä.

Kukkia raamitin stanssatulla aukolla. Sen värittelin suoraan silmäleimasimilla käyttäen kolmea eri väriä. Alle laitoin valkean paperin jota vetelin keltaisella ensin aukon kohdalta.

Hauska pitsimäinen stanssaus on odotellut kauan korttiin päästäkseen. On sen verran iso ja hallitsevan oloinen. Tähän väritin sen kullanvärisellä ProMarkerilla ja mustetin reunoista. Samoin tein kuviosaksilla leikkaamalleni palaselle vaaleansinisen vasta Merisiniltä saamani pitisin alla olevalle paperipalaselle.

Merisiniltä myös kalvolle leimattu ja kimallekoristeltu perhonen. Tasapainon vuoksi toiseen yläkulmaan laitoin kauniit kultaoranssit timantit. Hieno aluspaperi on lehden kylkiäisenä tullut.

ProMarkers: Yellow, Gold, Oatmeal, Spice, Terracotta
***
Aamuinen sade meinasi pilata koko sunnuntaifiiliksen. Onneksi vain meinasi, sillä aurinko hipsi esiin vaivihkaa aamiaisen aikana ja sitten onkin ollut yhtä hymyä vaan :)

Armaani on saanut maalattua taloa aikalailla vaikka tottakai on pidetty myös taukoja. Kahdesti vieraan kera jopa, eli hiukka tavanomaista pitempään.

Minä hätäpäissäni laitoin puupalasia uunin täyteen kun luulin sateen jäähdyttävän huushollin tuota pikaa ja kun vielä koko ensi viikoksikin sadetta on luvattu ja yöllä oli alle 10 asteen, tuntui, että lämpöä tarvitaan. No ei ne ylijäämäpalaset paljoa tiilikasaa kuumentaneet mutta mukavan lämpöiseltä uuninkylki kyllä tuntuu :)

Ei liikaa lämpöä siis joten ehkäpä olin sittenkin oikeassa.

Leppoisa sunnuntai minulle. Ristikoita, kortteilua ja lukemista. Katsoinpa yhden puutarhaohjelmankin. Mielestäni juuri sopivasti tekemistä ja rentoutumista eilisen tiukkatahtisen työpäivän jälkeen!

4 kommenttia:

 1. A gorgeous card. Love the flowers and sunny colours.
  Thanks for joining this weeks challenge at PFP.
  Lorraine x

  VastaaPoista
 2. Todella hehkuvan näköinen kortti:-))
  Jos sinulla on niitä pienempiä auringonkukan siemeniä ollut, kerran sain nim. niitä lahjaksi.
  On teillä ollut rakentamisen täyteinen kesä!!

  VastaaPoista
 3. A very vibrant and lovely card. Lovely image. Thanks for playing with us over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 4. oh my that is just a post of sunshine,its just beautiful
  thank you so much for sharing it with us over on the pfp challenge blog
  hugs Lou xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!