Lukijat

lauantai 16. elokuuta 2014

18v neidolle

Passion for Promarkers Week 260   Milestone Birthdays - Tärkeitä syntymäpäiviä
Happy Birthday Sweet 18!
Saajansa 'näköinen' kortti. Sitä mieltä oli armaanikin kun näytin tätä :) Niinpä veimme kortin tänään juhlijalle ja saimme herkutella maailman parhailla ja suurimmilla kakuilla! ...ei ehkä ihan kortin ansiosta - pelkästään :)

Alimmaisena tulipunainen kartonki raamina koko kortille ja samasta kartongista hempeälle kukkakuvallekin raami. En tiedä miksi tämä taustakuva halusi mukaan ihan väkisin!

Neitokainen punaisessa mekossaan korttivaihdosta Apriksen kanssa saatu. Hameosan painelin kaulimella raitaiseksi ja pilkkuiseksi. Teksti dymolla ja numerot tarrahuopaa. Tähtipaperia vielä, tottakai, onhan aikuistuminen tähtihetki elämässä!

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Vanilla, Ruby, Barry Red
***
Juhlittu on siis oikein olan takaa. Vieraita saapui tasatahtiin ja itse juhlan kohde häikäisi kauneudellaan. Kyllähän nuoret, naiset varsinkin, ovat aina kauniita mutta tämä pitkänhuiskea neitokainen aivan erityisesti. Pahin ujouskin on alkanut haihtua aikuistumisen myötä. 
 
Siis mainitsinko jo jättimäiset kakut? Lohitäytteellä ja kinkulla suolaiset ja mustikoilla ja toffeella koristellut makeat marjatäytteiset. Kermaa säästämättä.

Oli tarjolla paljon muutakin mutta oli ihan mahdotonta maistaa tai edes muistaa muuta noiden mainitesemieni herkkujen jälkeen :)

Että päivä olisi kiireinen, oli armaani ehdittävä vielä luokkakokoukseenkin. Siellä nyt rantakalaa ja ties mitä herkkuja, kakkuakin kuulemma jo perinteisesti tarjolla... Miten ihmeessä niistä selviääkään :)

Minä viihdytän itseäni katselemalla TV:stä suomalaisten urheilusuorituksia toisella silmällä aina ohikulkiessani ja kortteilemalla. Teinpä historiallisen teonkin: Tyhjensin hyllyn jossa kahvipaketit, makaronit ja säilykkeet sulassa sovussa. Ei se ollut se historiallinen teko vaan se, että kaapin pesun jälkeen laitoin pohjalle hyllypaperin!

En muista olenko sitten kuusikymmenluvun edes kuullut kenenkään paperoivan hyllyjä... Nyt vaan tuntui siltä, etten halua kaapinpohjan likaantuvan, enkä halunnut sen olevan vain valkoinen, joten paperipinkkojen ja rullien kimppuun työhuoneessa ja sieltä löytyi imelän vaaleanpunainen, hopeapitsikuvioilla koristeltu ihanuus!
 
Nyt voisin esitellä vaikka vieraille upeaa ruokahyllyäni :)

3 kommenttia:

  1. Fabulous, thank you for playing along with us at PASSION FOR PROMARKERS this week & the very best of luck. Jane x

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti. Hyvät värit ja upea nuori nainen.

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis kortti. Upeaa punaista.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!