Lukijat

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Vihreitä viettelyksiä vai ihan vaan ATC kortteja

- Outoja olioita oksilla - varattu
- Perhonen purolla puiden edessä ja jotain piilossakin -

Metsäisiä kortteja molemmat ja samoista aineksista muutenkin. Neitokaisia, joskin hiukan oudossa muodossa, perhosia, puita ja kesän vehreyttä.
***
Eilen tuli Inspishaasteen kuukausiarvontavoitto palkintoni, KIITOS!
Tosi mahtava, eikö vain? Paria leimasinta jo kokeilinkin :)
***
Tänään vihdoin lämpimämpää ja kesäisempää kuin pitkiin aikoihin.

Armaani laittaa villoja ja tuulensuojalevyjä minun avittaessani. Olen se käsipari jota tarvitaan pitelemään paikallaan levyä kun aletaan naulaamaan.

Lämmitin uunia ylijäämäpalikoilla ja liian kuumahan täällä on! Vaihteeksi :) Olenkin tuulettanut ikkunat raollaan iltapäivän ajan, kun aurinko alkoi porottaa oikein tosissaan, ettei sentään läkähdytä. Uunia piti lämmittää valun takia, että se kuivuisi.

Olohuone on ollut muutoksen kourissa koko remontin ajan. Tosin kyllä vähän muutkin huoneet. Huonekaluja olen siirrellyt milloin mihinkin asentoon ja miettinyt pääni puhki, miten saamme tästä toimivan kun uusi ovi patiolle tulee.

Pitäisi olla tilaa ruokapöydälle tuoleineen, sohvaryhmälle niin, että voi katsoa TV:tä ja kahvitellakin. Kukille on oltava tilaa ikkunan luona ja lipasto ja kirjahyllykin on oltava jossain. Puhumattakaan kulkureitistä huoneen läpi makuuhuoneeseen! En ole vielä löytänyt sitä oikeaa tapaa kalustaa mutta monta eri vaihtoehtoa on jo kokeiltu! 

Mukavaa viikonloppua kaikille ja aurinkoisia ilmoja etenkin lomalaisille - meitä muita unohtamatta :)

3 kommenttia:

  1. Oleppas hyvä vaan palkinnosta. :) Ihana se on minunkin mielestäni ja ilo palkita tuollaisella lahjoituksella taidokas askartelija.

    Upeat vihreät kortit olet tehnyt. Juuri ne omat metsäretkeni tulee näistä mieleeni. Satumaisen kaunis suomalainen metsä kätkee juuri kaikkea tuollaista loistoa ja keijukaisen lentoa kätköihinsä. Ihastuttavaa nähdä kuvitettuna se mielikuva, mitä retkillä yleensä mietin
    Kiitos osallistumisestasi!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!