Lukijat

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Vanhanajan ruusuja

Inspishaaste heinäkuu 26   Vintagekukat
Old fashion Roses
Entisaikaan ruusutkin olivat yksikertaisia. Tosin tuskin tämän värisiä! Väritin mustavalkean kuvan ProMarkereilla ja niitä käytin myös saadakseni taustapaperin paremmin sopimaan kukkien värimaailmaan. Lisäsin kolme perhosta ja niihinkin sipaisin väriä.

Musta raamitus ryhdistää muuten aika pehmoista kokonaisuutta. Kuvan alla palanen taustakartonkia jossa sopivasti samaa beessiä kuin keijun hameessa.

Taustapaperi on lehden kylkiäisenä tulleesta lehtiöstä jossa eri väreissä kakspuolisia keijupapereita.
***
Puupinot ovat jälleen tuulettumassa :) Suojamuovitkin jo kaikki kuivuneet ja taiteltu miten kuten siistimmiksi tai ainakin pienempään kokoon.

Villaa ja tuulensuojalevyjä laitettu takaseinään. Armaani hikoili siellä auringon porottaessa ja on nyt kumma kyllä saunan löylyssä hikoilemassa! Täytyy sanoa, etten ole koskan oikein sisäistänyt tätä periSuomalaista tapaa... Taidan olla joku ihme vaihdokas :)

Minusta kylmä suihku monta kertaa hikisenä päivänä on jotain aivan ihanaa. Vaihtoehtoisesti pulahdus uima-altaaseen tai järveen/mereen. Ei siis lisää hikoilemaan saunaan missään nimessä! Lyhyt työpäivä armaallanikin näin sunnuntain kunniaksi.

Otin muutaman kuvan kodin kukkatarjonnasta. 

Purin armaani saaman kimpun ja heitin pois kuolleet ja kuivuneet. Nämä jäivät 'tähteeksi'. Lisänä jo hiukan kuivahtava pelakuun kukinto tuossa ylemmässä. Huomasithan gerberassa olevan sydämen? Se leijaili pöydältä paikalleen!

Olemme nii-in sydämellisiä :)

4 kommenttia:

  1. Täällähän onkin paljon kauniita kukkia. Kiva seurata vintagekukkien kasvua blogeissa, sillä mietin itse sen aiheen olevan ehkä haastava. Sinun korttisi on kaunis ja ruusun muodon havainto kiva plussa. Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunis kortti. Kiva kun olet mukana Inspiksessä

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis kortti. Kiva kun osallistuit Inspis-haasteeseen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!