Lukijat

torstai 3. heinäkuuta 2014

Tyttönen kukkien keskellä ja arpaonnea kaksin kappalein

I Love ProMarkers 226   Anything Goes - Kaikki käy
A Girl and Flowers
And thank You again! My Card was a Winner!!
Penny Blackin herttainen tyttönen sai parikseen auringonkukkaleimakuvan ja lisäkukkina lehdestä leikattuja päivänkakkaroita.
Leimakuvien alla valmis sininen kukkapyörylä Suomalaisesta Kirjakaupasta. Pari nettiperhosta lentelee helteisen kesäpäivän kukkaloistossa.

ProMarkers: Ivory, Blush, Satin, Yellow, Gold, Ginnamon, Coral, Rose Pink, Blossom, Meadow Green, China Blue, Blue Pearl
***
Arpaonni suosi tämän samaisen I Love ProMarkers haastesivun edellisessä haasteessa! Kiitokset onnettarelle! Sitten huomasin arpaonnen suosineen myös Inspishaasteessa! Siis oikein tuplaonnea, No huh!
***
Tänään kävimme hakemassa eristevilloja kaksi kuormaa. Olisi kyllä pitänyt ottaa kuva ensimmäisestä, niin mahtavan muhkea kuorma oli! Eikä toinenkaan kuorma paljoa pienempi...

Toki oli aikaa vievää kuormata mutta vielä enemmän aikaa vei kiinnittäminen ja sitten kotosalla purkaminen ja pinoaminen. Meikämimmikin nosteli paaleja kuin heinää vaan :) Tosin kolmannen kerroksen päälle nostelu jäi armaalleni, mutta vain siksi, että olen lyhyempi.

Iltapäivän käytimme lautapinojen järkeistämiseen. Nyt kun suojamuovit uskalsi ottaa pois auringonpaisteen kuivatettaviksi, saimme nosteltua samanlaiset laudat toistensa päälle ja siirrettyä pois palaset ja rikkinäiset. Yllättävän paljon siihenkin sai aikaa kulumaan.

Aiomme vasta illalla laittaa suojat päälle, että oikein tuulettuvat. Yöksi kun on luvattu mahdollisia ukkoskuuroja :(

Piipun kuivumista edistääksemme ja tietenkin kosteuden koleutta poistaaksemme, lämmitin varovasti uunia. Lähinnä viskelin palamaan ylijäämäpalasia remontista ja palavia keittiöroskia. Uuninkylki on ihanan lämpöinen!

Kortteja en tänään ole ehtinyt tekemään ja keittiössäkin vallitsee aikamoinen kaaos. Likaiset astiat ja padat ja pannut odottelevat, että niille joku tekisi jotain :) Kotihengetärtä siis tarvittaisiin...
___
Kesken kaiken pihalle ja kiiruusti: Alkoi ripeksiä ja kaikki puupinot paljaina!! No nyt on kaikki turvassa muovien alla, eli voin henkäistä hetkeksi.


2 kommenttia:

  1. Ihana kortti. Laita ihmeessä lotto vetämään,koska nyt onnis suosii.
    Ihanaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  2. What a great creation!!! Thanks for joining in at I love Promarkers this week, Good luck! Lou DT x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!