Lukijat

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tyttö ja lammas

P*skarteluhaaste #239   Katjuskan haaste: Eläimet/Lemmikit - Animals/Pets
Little Vintage Girl with her Pet
Piilotin melkein koko kauniin paperin saadakseni juuri oikeanväriset raamit tälle kortille :) Onneksi papereita on kolme samanlaista...
 
Paperissa olleet kukkaset eivät sopineet Vintage tyttösen pariksi vaan etsin keltakeskustaiset päivänkakkarat toistamaan kuvan keltaista. Sitä väriä myös tärkeässä numerossa! Keltainen kun on neitokaisen lemppariväri!
 
Kuvan lammas on 3D:ksi tehty korottamalla kohotarroilla. Myös koko kuva raameineen keikkuu tarrojen päällä. Raamit valkeaa paperia jonka väritin kuvaan sopivaksi ja kohokuvioin pilkuilla.
***
Olettehan jo ottaneet osaa Enkulin arvontaan? Aikaa toki on vielä kuukauden loppuun. Ylhäällä vasemmalla palkinto kuvassa.
***
Hautovan kuuma päivä mutta töitä riittää silti. Kuten aina kun asustaa omakotitalossa jossa on pihaa ja puutarhaa. Rikkaruohosavottaa tällekin päivälle ja vähän haaluuhommeleita. Peittelin tulevan sateen varalta puupinot ja keräilin kaiken irtaimen sisälle tai katoksiin. Roskaa aina syntyy kun rakennetaan ja sitä jätesäkkiin pois tuulen riepoteltavista.

En ole muuta ehtinyt tekemään kuin ruokaa, kahvia, mehua ja siinä väleissä korjaamaan pois edellisiä tarjoomuksia! Olen siis hyvin tarpeellinen tällä työmaalla :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!