Lukijat

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Tyttö ja hattu

I Love ProMarkers #228   Girls, Girls, Girls - Tyttöjä
Happy Birthday Sweet 6 years Girl
Hempeä ruusupapri alimmaisena ja hauska tyttönen kuvassa poseeraamassa liian isossa hatussa. Liekö äidiltä lainattu? Otsikko ei siis tarkoittanut Pirkko Mannolaankotimaista elokuvaa :) 
 
Väritin kuvan stanssatun raamin samalla ProMarkerilla kuin tyttösen hatun ja mekon mutta erilaisessa paperissa se näyttää eri väriseltä! Samoin väritetty tekstin reunaosat ja kuviosaksilla leikattu raami joka on pohjapaperin palasen alla nauhaa markeeraamassa.

Perhonen ja kukkaset kirjekuorten koristeita. Numero stanssattu valkeasta paperista ja sekin väritetty samalla kynällä.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Rose Pink, Meadow Green, Cool Aqwa, Duck Egg.
***
Antiikit messuttu erittäin kuumassa ja aurinkoisessa säässä. Tosin messut jatkuvat vielä huomennakin mutta minulle riitti tämä yksi käynti.

Aika sekavat tunnelmat messuista jäi. Kun ennen oli tilana yksi iso koulu ja sen pihatilat, niin nyt oli neljässä eri rakennuksessa ja pihatiloissa. Vaikka olin katsonut karttaa alueesta etukäteen, oli hiukan hankala paikantaa kuinka mihinkin osioon pääsee.

Sisällä oli painostavan kuumaa toisissa huoneissa, toisissa oli tuulettimia ja ilmaputsareita. Tungos melkomoinen. Pöydät notkuivat jos jonkinlaisesta tavarasta. Oli tietenkin mitaleita ja rahoja, jotka tämän vuoden aiheina mutta myös muuta antiikkia: posliinia, lasia, tauluja, huonekaluja ja tekstiilejä.

Uudenpaakin toki eli käsityönä tehtyjä koruja useilla pöydillä, olipa korttejakin

Kahvia tarjolla monessa paikassa ja ruokaakin olisi saanut. Vesi oli kova sana. Sitä en nähnyt muussa muodossa kuin erityisen kalliina pullotettuna versioina. 
 
Kierreltyäni aikani lähdin keskustaan ostamaan vesipulloa lähi-Siwasta mutta eksyinkin kirpparille joka oli avattu messujen ajaksi. Aivan ihastuttava pihapiiri ja ulkorakennuksissa nähtävää jos jonkinlaista.

No kauppaan en missään vaiheessa päässyt vaan vein tilauskortteja kun nyt kerran keskustassa olin ja sain kyydin kotiin!

Rattoisasti siis vierähti lauantaipäivä.

Ainoa tumma raita eloni taivaalla on huoli tyttärestä joka on sairaalassa. Tosin se taitaa olla paras mahdollinen paikka jos sairastaa...

1 kommentti:

  1. So sweet and pretty, lovely paper too, thanks for joining us at I Love Promarkers xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!