Lukijat

torstai 31. heinäkuuta 2014

Teetuokio maalauksessa

Allsorts Week 269   Time for Tea - Teeaika
Tea time
Beautiful painting and teapot and teacup images
Värikylläinen lahjapaperi taustana ja upea taulu josta sain värit korttiin, pääkuvana. Oli ihan pakko tehdä toinenkin työ haasteeseen kun näin tämän maalauksen :)

Teetuokioon sopinee kahviliina kuvan alla?  Koristeena kiekurat kulmissa ja leimakuvat teepannusta ja -kupista. Ne värittelin ProMarkereilla.
***
Kova tuuli riepottelee kaikkea mitä irti saa. Suojapeitto altaan päällä oli puoliksi vedessä kun sinne hoksasin mennä katsomaan. Laitoin lisää tukipuita ja puntteja nurkkiin.

Pyykki kuivui ennätysnopsaan ja lakanat osin irti naruista kun niitä menin pois hakemaan. Olen keräillyt kaikkea lentelevää ja lisäillyt painoja suojapeitteiden päälle pihassakin jos vaikka tuuli tuo sateen tullessaan. Nyt kyllä näyttää mahdottomalta mutta äkkiäkös pilvet saa kasaantumaan tuollaisella voimalla!

Hurja kuumuus tuntuu painostavana heti kun oven avaa. Ei edes tarvitse aikoa tehdä mitään kun jo hiki pisaroi! Jos nyt joku sanoo, että ajattele talven pakkasia ja nauti nyt kuumasta, en vastaa yhtään mitään, etten sanoisi pahasti.... Aivan liikaa tämmöinen helle on!

2 kommenttia:

  1. Another beautiful card Loreal, just perfect for our Time For Tea theme at Allsorts this week x

    VastaaPoista
  2. Aivan täydellinen kortti Allsorts haasteeseen, kaunista jälleen, kiitos;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!