Lukijat

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Teetuokio kukkien keskellä

Time for Tea
Hauska kangaskuosinen paperi löytyi Savonlinnan uusimmasta askartelukaupasta, nimeltään Satumainen askartelu ja koru, viime kuussa. Kokonainen lehtiöllinen toinen toistaan kauniimpia, harmaan, valkean ja vaaleanruskean sävyissä.

Sitä käytin pohjapaperina ja raamituksissa.

Ruusupaperin, tuon isomman, kokosin palasista, kuin myös kuvan alla olevan pienemmän ruusuisen paperin. Kuva nettilöytö. Lady aiheeseen sopivasti juomassa teetä ja ainakin minun silmääni näyttää olevan pikkurilli ojossa ja pitsireunainen, ohut nenäliina ranteesta riippumassa. Hienoin hattu päässä, tottakai!
***
Eilen meni työn touhussa ilta sen verran pitkälle, etten laittanut korttia esille ollenkaan. Maalarihommeleita. Tänäänkin olisi ollut tarkoitus jatkaa, että huomiselle riittäisivät maalatut laudat mutta ukkonen ja sade tekivät sen mahdottomaksi, ainakin toistaiseksi. En tiedä toivoisiko pikaista kuivumista, jolloin olisi mahdollista maalailla, vai lisää tuulta ja sadetta joka vilvoittaisi edes vähän...

Aamulla heräsimme jo ennen auringon nousua pesemään uima-allasta. Nyt sinne on koko päivän lirunut vettä kaivosta ja tarkoitus oli peittää allas, kun se täyttyy, ettei mene roskia valmiiksi. Vaan tuo sade mokoma ja sitä ennen voimakas tuuli, työnsivät roskia jo ennenkuin ehdimme muuta kuin laittaa tukipuut paikoilleen, kehvelin kehveli.

Altaan täyttyminen vie viikon verran, joten peittäminen olisi ihan välttämätöntä. Nyt joudumme haaveilemaan heti aamusta roskia pois ja vasta sitten pääsemme estohommiin. Ja kaiken kukkuraksi sekin aika on poissa varsinaisesta remontista.

Saahan sitä suunnitella mutta säille ei toistaiseksi ainakaan mitään voi.

3 kommenttia:

  1. Upea kortti jälleen kaimaseni, hienot kukkapaperit ja kuva nappiin.Kiitos osallistumisestasi Allsorts haasteeseen;-))m

    VastaaPoista
  2. Beautiful elegant card Loreal, just perfect for our Time For Tea theme at Allsorts this week x

    VastaaPoista
  3. Thanks for joining us at allsorts tracy x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!