Lukijat

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Sinisiä unikkoja

I Love ProMarkers 229   Monochrome - Yhdellä värillä
Blue Poppies
Leimakuva saatu joskus jossain vaihdossa ja unohdettu ison kasan alle. Nyt vihdoin väritin sen ja tein kortiksi. Ihan sinisillä kun piti tehdä, ei kovin todentuntuista kuvaa tullut mutta mielestäni tämä voisi olla vaikka illanhämyn sinisen hetken kukkasia.
 
Leimakuvan alla stanssaus jota kohokuvioin ympyröillä, sitten Sinellin stanssaus jossa reunoissa ornamenttikukkia. Alimmaisena sininen kuviopaperi. Kaikki kerrokset kohotettu ohuilla kohotarroilla, ylin 2 millisillä.
 
ProMarkers: Pearl Blue, Cornflower, Cyan.
***
Kun keskiviikkona hikoiltiin lavatansseissa, torstaina oli vuorossa iltapäivätanssit Särkisalmen Lohikontissa. Siellä oli jos mahdollista kuumempi sisällä kuin ulkona! 
 
Vaan tanssittiin ja hikoiltiin ja puuskutettiin välillä terassin puolella jossa sentään aavistus tuulesta. Ja sitten taas tanssittiin. Aika harvalukuinen joukko oli jaksanut/uskaltautunut paikalle kovassa helteessä mutta paikalla oli ydinjoukko joka aina on paikalla kun tanssitaan :) Hauskaa oli!
 
Tänään sitten vuorossa remonttihikoilua minunkin osaltani sen verran, että kannoin tuulensuojalevyt ja -palaset jotka ovat jääneet ylimääräisiksi, aittaan.
 
Korjasin pois eristelevyjä ja etenkin palasia jotka joutuivat viimemainitut suoraan jätesäkkeihin. On sitten huomenna mukavampi aloittaa seuraavaa työpäivää kun roskat ja muu tarpeeton on poissa tieltä. 
 
Tilauskortinkin tein ihan pikavauhtia. Kas kun jo huomenna sitä tarvitaan ja tänään vasta muistui tilaajan mieleen, että korttikin olla pitää. Sen laitan esille luvan kanssa jahka juhlat ohi.

Mukavaa postia tuli toiselta puolen Suomea, KIITOS Pirjon Piristykselle! Ja toinenkin kiva posti, tilatut tavarat, tosin pakettikotti vain postilaatikossa ja sitten soittelemaan, että voiko joku muu hakea sen jos annan numerot puhelimitse. Ei ollut menoa keskustaan mutta tiesin kahvivieraan saavamme, joten hän ystävällisesti haki tilauksen ja toimitti tänne.

Naapuria jututin ohi mennessäni ja sain maistella juuri poimittuja mansikoita.  Kuivuus teki ne pieniksi mutta makeiksi!

Sadevesi alkaa loppua tynnyreistä. Huomenna on jo laitettava kaivovettä sankoihin aurinkoon lämpenemään, että voi illalla sitten kastella kukkapenkit.

Harakka kylpee sadevesilammikossa puupinon päällä ja näyttää harmaalta ja rutatulta höyhenet märkinä!

Mukavaa viikonloppua säästä huolimatta tai juuri siksi, että on tosi kuuma. Varmaankin tälläinen helle on toivottua lomalaiselle joka ei pääse ulkomaille lämpöön. Me muut hikoillaan ja odotellaan hiukan maltillisempia lämpötiloja...

1 kommentti:

  1. what fab card .love the image and pretty colours
    thanks for joining us at I love promarkers and good luck
    tracey x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!