Lukijat

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Puutarhassa

Passion for ProMarkers Week 257   Summer lovin' - Kesäsuosikki
I Love my Garden!
Tein nettikuvasta mustavalkoisen version ja värittelin sen ProMarkereilla suosikkivärilläni sinisellä. No on siinä vähän vihreääkin joka taas puolestaan on minulle se kompastuskivien kompastuskivi. Ei millään tahdo löytyä juuri oikeanlaista vihreää.

Kuva on täyttä fantasiaa, ei meidän puutarhassamme kuki sinikukkaisia puita! Enkä minä ole kuvassakaan :) Mutta puutarhatöistä pidän ja toivon saavani sen kukoistamaan vaikka tänä kesänä tehtävä tuntuu aika ylivoimaiselta rikkaruohojen vallatessa alaa sitä mukaa kun ehdin edelliset pois kiskomaan...

Mutta korttiin. Alimmaisena sinisin kukin kukkivaa paperia, sitten kaunis sininen stanssaus jonka päällä kuva valkein raamein. Nurkkiin lintuoksa stanssaukset, toisesta otin linnun pois. Ne värittelin suoraan leimasinmustetyynyillä painellen sinisiksi ja vihreiksi. Perhoset nettilöytöjä. Alimmaista paperia suttasin reunoistaan sinisellä, mustalla ja vihreällä.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Blue Pearl, Cornflower, Meadow Green, Apple
***
Kun kotoa haetaan niin aina valmiina tanssimaan! Suikkalassa Ruokolahden eläkeläisten järjestämät päivätanssit ja herkkuna vielä Korsuorkesterin perilliset, Muistelo-orkesteri soittamassa! Siispä yhdestä viiteen pantiin jalalla koreasti ja hikoiltiin kuin pienet porsaat. Onneksi sama kolmenkymmenen asteen helle oli kaikilla ja hikikin jokaisella, eli ei niin paljon menoa haitannut...

Paikalla aika lailla pariskuntia ja yksinäisiä naisia mutta myös miehiä kohtalaisesti, joten tanssia sai ihan tarpeekseen. Muutama nuorempi pari, kesäasukkaita todennäköisesti, oli paikalle eksynyt.

Yksi henkilökuntaan kuuluva nuori mies tanssitti minuakin ja totesi tanssien sujuneen hyvin kun ei ketään tarvinnut ambulanssilla pois viedä :) Hurttia huumoria mutta totta toinen puoli. Olihan tanssijoiden ikähaarukka ylöspäin ainakin yli kahdeksankympisiin asti! Helle ja kova liikunta vaatii kuntoa. Sitä kyllä näillä lavoja kiertävillä konkareilla riittää!

Lipun hintaan kuului kahvi ja leivonnainen mutta ne jätin väliin ja tyydyin juomaan ihka ilmaista vettä lasitolkulla. Vesikannuja oli useita tiskillä ja kertakäyttömukeja myös. Jokainen laittoi lasinsa nurin ja käytti sitä tarvittaessa. Tussilla sai lasin nimikoida, että löysi omansa.

Mukavasti vilpoisalta tuntuva tuuli leuhytteli portailla ja oviensuissa. Lava on auki joka sivultaan ja ikkunaaukoista. Terassien katot antavat vielä lisävarjoa ja katossa pyörii useita roottoreita. Ei ainakaan happi loppunut! Kylmin paikka, tai ainakin hyvin viileä, oli naisten vessa talon kivijalassa, varjon puolella!

Lava on veden äärellä mutta en ainakaan minä löytänyt paikkaa josta olisi voinut käydä jalkojaan uittamassa. Ranta näytti ruohikkoiselta ja pensaikkoiselta ja hyvin läpipääsemättömältä.

Kiva reissu. Harmi, että vain yhdet päivätanssit enää on tarjolla tälle kesälle Suikkalassa!

4 kommenttia:

 1. Kaunis. Aivan ihanan ladyn olet löytänytkin ja mikä väritys... tykkään

  VastaaPoista
 2. Pretty card! Love the soft, vinatge feel! Thanks for joining us this week at Passion for Promarkers! Lisa x

  VastaaPoista
 3. Hi Loreal, what a gorgeous card. I love the image and your colouring is fab. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 4. Super card, Loreal! Lovely image and such fab colours!! Thanks for joining in my Summer fun challenge at PFP this week, good luck! Juliexx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!