Lukijat

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Neitonen ja kokeilua

Sketchy Colors #218   Hvit + en valfri farge - White + one color of your choice - Valkea ja yksi väri
...and Sketch! -...sekä mallin mukaan!
What a Beauty!  (My color is Black)
Taustapaperissa valmiina valkoiset kimaltavat kiekurat joten se oli kuin tehty tähän haasteeseen! Nettikuvassa myös valkeat roiskeet valmiina. Minä lisäsin vain mallikkeen avulla valkeaa pastaa pilkuiksi, länteiksi ja ties miksi :)

Mallikuvan mustavalkeat viivat tähän kortiin leikattu ohuen ohuiksi mainoksesta.

Neitokainen sai olla sinällään, en edes aikonut värittää. Nyt kun oli haasteena lisätä vain yksi väri valkoisen lisäksi, ihmettelenkin onko musta väri...? Sitä kuvassa eri sävyinä kuitenkin on.
***
Jo päivällä koneella kun illaksi menossa synttärikahveille ja sen jälkeen pitäisi vielä käydä lisää ruokaa ostamassa ja postiin kirje laittamassa.
___
Kiskoin rikkaruohoja ruusupensaiden ympäriltä ja sisältäkin, eikä vieläkään kuu kumota niiden läpi takaa... Ihan kamalassa nokkos- ja piikkiheinäviidakossa ovat joutuneet muhimaan pensasraukat kun en ole ehtinyt niitä aikaisemmin pelastamaan.

Sen verran hyötyä pitkästä rikkaruohomerestä on, että niiden juurella ei nyt kasva yhtään mitään! Ja tavallisesti vedenpuutteesta kärsivät pensaat kukoistavat! Hiekkainen rinne kun ei pidätä yhtään vettä. Olen joutunut niitä kastelemaan normaalikesinä koko ajan. Tänä vuonna en kertaakaan!

Metsämansikatkin viihtyvät hyvin altaan vastakkaisella rinteellä. Nyt sain pari kourallista, eikä käsiä enempää ollut, muuten olisin voinut saada toisenkin mokoman :) Suuhun ne muut menivät suoraan ja armaalleni kiikutin kouralliset.

Tälle päivälle on luvattu kuurosateita iltapäiväksi mutta ainakaan vielä ei näy, onneksi, vilaustakaan. Kuitenkin puupinot on peitettävä ennenkuin voimme lähteä juhlimaan, jahka nyt saadaan hommat siihen malliin, että ne voi jättää käsistään...

1 kommentti:

  1. Gorgeous card. What a great image love the colors. Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
    hugs Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!