Lukijat

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Neito ja ruusu

Lady and the Rose
Keijupaperi lehden kylkiäislehtiöstä alimmaisena. Seuraavana ruusupaperia, josta leikkasin koloset myötäillen kukkien ääriviivoja, että sain sujautettua varsinaisen kuvan osittain alle nurkistaan.

Digileimakuva on a Day for Daisies joka toimii tämän haasteen sponsorina! Väritin kuvan ProMarkereilla. Värimaailma otettu alimmaisesta keijupaperista mukaellen. Samoin nuo paperikaistaleet jotka tarvittiin korttiin mallin mukaan. Tosin mallikuvassa pääkuva on pyöreä mutta kai 'taiteilijan vapaus' sallitaan muodossa?
***
Ihan ensin iloinen uutinen: Tyttäreni on selvästi paranemaan päin!! Hän soitti itse minulle ja puhuimme tosi pitkään. Tähän asti olen soittanut ja juttelumme on ollut vain yksisanaisin vastauksin ja tosi lyhyesti, voimat eivät ole riittäneet lapsosella enempään. Mutta nyt siis selvä muutos antaa uskoa paranemiseen.
***
Aurinkoista ja lämmintä riittää. Armaani ahkeroi ulkoeteisen eristämisessä ja minä kortteilen. Minua ei ole tarvittu koko päivänä kuin muovien kokoamiseen eristeiden leikkauspaikalta. Iisi piisi :) 

Olenkin tehnyt rästitöitä niin korttirintamalla kuin kotihommeleissakin. Vessanpesua sun muuta mukavaa...

Vaan hyvä on olla näitä luppopäiviäkin. Ai niin leikkasinhan minä sentään kuolleita kukkia pois kukkapenkin komistuksista! Aika lailla niitä löytyikin uusien nuppujen ja juuri avautuneiden seasta. Muutaman kuolleen varrenkin katkoin pois ja vein kompostikasaan.

Kesän alussa kylmien ja sateisten päivien aikana kompostin päälle laitetut kurkuntaimet ovat alkaneet virkistymään ja ne kaksi jotka selvisivät kylmistä ja märistä, ovat jatkaneet jalkojaan ja kukkivat. Tavallisesti tähän aikaan kesästä on jo saatu kurkkuja syödä!

Polttelin roskia kesäkeitaan uunissa ja sillä aikaa kun tuli räiskyi iloisesti, keräsin kourallisen metsämansikoita armaalleni. Toisen mokoman söin ensin itse :) Ja kun menin marjoja viemään huomasin villien vattupensaidenkin alkavan tuottaa satoa. Sain kaksi kypsää meille molemmille! 

Kun kävin kohentelemassa tulta ja katsomassa, että kaikki on hyvin kesäkeitaalla, kurkkasin marjapensaisiinkin ja maistelin sekä punaisia, että vihreitä karviaisia. Viitä vaille valmiita mutta jo hyvän makuisia olivat nekin.

Nämä kuumat ja aurinkoiset säät kypsyttävät satoa kovaa vauhtia!

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti jälleen. Onpa ihna uutinen, että tyttäresi voi paremmin. Monesti puhuminenkin on raskasta työtä.
    Minä olen nyt lomalla kolmatta viikkoa ja helle sen kuin jatkuu. Ajelin ukkelin kanssa 300 km moottoripyörällä ja meinasi tulla jo lämpöhalvaus.
    Ihanaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  2. Olisipa ihana nähdä sinun askartelutilasi ja tarvikevalikoimasi. ;) Sinulla kun on niin käsittämättömän upeita leimasimia ja kortteja koristuksineen. Tämäkin!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!