Lukijat

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Lintuja oksalla ja toisellakin

Chocolate, Coffee and Cards #69   For the Birds - Lintuja
Birds and Flowers
Suosikkisivustoltani Lilac and Lavender tämä kestosuosikki taustakuva. Siinä sopivasti linnunpesäkin! Lintuset nettilöytöjä jotka kopioin kahteen eri kokoon saadakseni toiset linnut näyttämään takana olevilta.Kaikki linnut ja niiden istumaoksien kukat väritetty ProMarkereilla.

Taustapaperia kohokuvioin kukkasilla ja mustetin sinisellä, vihreällä ja punertavalla ja taisi siihen hujahtaa vähän ProMarkerin Blush sävyäkin :)

Opettelen yhä kukkien käyttöä. Tässä manseteista purettuja kukkia ja niiden keskustoiksi väritin paperia merkkaamaan heteitä sun muuta.
 
Ihan alimmaisena raidallista käärepaperia.
***
Aamun iloinen yllätys olivat kolme salskeaa nuortamiestä jotka ripeästi nostelivat painavat huopapalapaketit katon harjalle. Kiireesti laitoin mehua kannuihin jääkaapista ja mansikkaleivoksia janoisille ja jos vaikka herkkusuillekin :) Sitten jäimme taas omin joukoin nuorukaisten matkattua lomareissulleen huvipuiston iloihin.

Tämä päivä sujunut katon nakuttelun merkeissä armaani toimesta ja minä ruokavastaavana. Rikkaruohoja vain yksi kottikärryllinen ja sekin tuntui olevan liikaa! Näin kuumalla, paarmojen ja itikoiden hyökkäillessä ja nokkosten poltellessa ei ole tosiaankaan mikään ilo olla ulkona hommissa.

Armasparkani!

Paljon mehutaukoja, kiikussa istuskeluja ja jopa uimapulahduskin auttoi varmaan ihan hiukkasen.Pitempi tauko päivän kuumimpaan aikaan ja toinen pitempi tauko illansuussa sohvalla makoillen. Nyt armaani jo taas katolla nakuttelemassa!

Minulla enää pyykit hakematta narulta.

2 kommenttia:

  1. So pretty! Beautiful image and gorgeous flowers!
    Thank you for joining us at the Chocolate, Coffee and Cards Challenge. Jane xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!