Lukijat

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Lintu oksalla ja kukkia, valkoinen kortti

Allsorts Week 268   White on White - Valkeaa valkealla
Bird and Flowers - all White!
Nimikaimaltani saatu perhosstanssaus  tuli kohokuvioitua kahteen kertaan! Ensin lintu oksalla ja sitten vielä auringonsäteillä.

Kukkasetkin saatuja, en vain muista keneltä. Toivon mukaan olen kiittänyt saatuani, mutta kiitos vielä kerran, kuin myös Leikkaan Merville! Ja kun kiitoksia alan jakelemaan, niin Hailuotoon kiitokset noista kauniista lehtistanssauksista.

Vain alimmainen kartonki ja valkeat puolihelmet omasta takaa, eli kaupan tuotetta tosin nekin :) Sentään itse kartonki leikattuna ja kortin muotoon taiteltuna.
***
Aurinkoista ja lämmintä sunnuntaita!

Olen pysytellyt lähes koko päivän sisällä jos vaikka tulisi tietoja puhelimitse. Kuitenkin missasin kaksi soittoa kun ne tulivat juuri sillä aikaa kun olimme mättämässä lautoja pinosta toiseen ja ladosta ulos lähemmäs remonttipaikkaa.

Ampiaiset olivat tehneet pesän lautapinojen sekaan ja olivat syystäkin hämmentyneitä, kiihtyneitä ja varmaan vihaisiakin, kun nostelimme pois lautoja ja samalla saimme pesänkin hajalle!

Pahimman pörräämisen ajan kahvittelimme sisällä.

Onneksi saimme ulos sen verran lautaa, että armaani pääsi jatkamaan hommia. Nyt on vuorossa ulkoeteinen ja sen lattia ja seinille villaa ja ties mitä.

Kahvivieraskin käväisi metsäreissullaan. Oli käynyt katsomassa joko mustikat kypsyvät ja löytyykö lakkoja. Vaan oli jo joku ehtinyt lakat poimia ja kypsät mustikatkin vielä aika hakusessa.

Itse en ole ehtinyt edes ajatella metsään menemistä ja sitäpaitsi meillä mies on hoidellut marjojen keräämisen tähän asti. Tänä kesänä tuskin ehtii kun uistelemaankaan ei tahdo ehtiä. Muusta lepäilystä puhumattakaan!

Vaan työt tekee joka osaa ja minulle lankeaa parhaiten osaamani, eli laiskottelu :)

6 kommenttia:

 1. So very beautiful, thanks for joining in my challenge at Allsorts this week, xxx

  VastaaPoista
 2. Upea kortti. Kohokuvioinnit on toteutettu kivasti.

  VastaaPoista
 3. No voi ole hyvä, vieläkö niitä on!!!
  Ihana kortti, hienosti toteutettu.
  Kiitos kun osallistut taas Allsorts haasteeseen, onnea;-))m

  VastaaPoista
 4. So elegant and stylish and a really eye catching design with the embossing. It's perfect for our theme this week, thanks so much for joining in at Allsorts.

  B x

  VastaaPoista
 5. Wow, that's a really fantastic card and a great take on our challenge at Allsorts this week. Thank you for participating!

  VastaaPoista
 6. Oi joi kun kaunis!Tykkään kovasti! <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!