Lukijat

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kuusikymppiselle puutarhurille

It's all about Vintage and Beauty #71   Kesäinen puutarha - Summer Garden
Happy 60th Birthday
Kun puutarhan intohimoinen harrastaja täyttää vuosia, on ihan pakko tehdä kortti jossa kukkia tulvii, eikö vain? Tässä melkein samanlainen kärhöjä kiipeilevä kaariportti kuin hänellä ja ruusuja montaa sorttia.

Lady upeassa tällingissään varmaankin menossa omiin juhliinsa - puutarhaan, tottakai! Numero hienostuneesti kultainen ja kultakirjaimin onnea tekstikin valmiissa nauhassa.

Kauniit vaaleanpunaiset ruusut alanurkissa kiiltokuvia.
***
Huomasin, että vielä ehtii mukaan haasteeseen toinenkin kortti joka aiheeltaan sopivainen, joten näin iltapäivän siesta-aikaan postailen.

Eilisillan ukonilma sotki maalaussuunnitelmia mutta samalla toimi viilentäjänä ja nyt sisällä onkin lähes sopivan lämmintä. Kuten ulkonakin! Ainakin jos ei tarvitse tehdä mitään...

Kannoin aamusella lisää tukipuita altaan päälle ja levitin suojamuovin. Tosin sitä ennen nostin haavilla tonnin verran pudonneita lehtiä ja koivunsiemeniä! Siinä puuhassa ei auta olla hätäinen liikkeissään, että saa kaikki haaviin, eikä kellahda altaan reunalta kurkottaessaan veteen.

Haaluuhommeleitakin, eli puupalasia ja rimanpätkiä talteen poltettavaksi pois jaloista. Eilen kastunut iso muovikin piti levitella nurmelle kuivumaan ja välillä käydä kääntämässä toinen puoli päällepäin ja kuivuttuaan rullasin sen niin, että on helppo levittää loppujen puupinojen päälle sateen yllättäessä. Silloin on aina mahdoton kiire!

Nyt aurinko porottaa siniseltä taivaalta ja armaani oikaisee sohvalla selkäänsä. Seuraavana ohjelmassa rautakauppa, kas kun jälleen kerran naulat loppuvat kesken! Varmaan ainakin yksi naulatehdas saa tehdä ylitöitä meidän tarpeidemme takia :)

Samalla saamme tehtyä ruokaostoksetkin, eli ei tarvitse ainakaan nälässä olla, eikä janoon kuolla! Vettä kun ei voi määrättömästi juoda, vaan mehua kuluu kannutolkulla päivän mittaan. Ja metvurstia ja juustoa! Suolainen tekee kuumalla hyvin kauppansa ja tietenkin jäätelö, sisäinen viilentäjä. Sitäkin lisää hankittava.

1 kommentti:

  1. Upea kortti! Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme, puutarhurin korttihan osui "kesäinen puutarha" -aiheeseen kuin nenä päähän!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!