Lukijat

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kukkahattu nainen

Flower Hat Lady
Vanhasta kalenterista kaunis kukka-aiheinen kartonkipala taustaksi. Kukkahattunainen netistä sai punerrusta kuvan stanssattuihin reunoihin ja irrallisen raamin vielä ympärilleen. Sen värittelin vihreäksi ja mustetin reunoja.
 
Leikkelin vinon pinon kukkia lehtineen ja niistä tein pari kimppua.Yhden kukkasen laitoin hatun lierille koristeeksi. Kukkiva teksti väritetty ja glossylla kuorrutettu kukkien kohdalta.
***
Armaani jatkoi savupiippua. Vaikka sitä jo jatkettiin ennen uusia kattotuoleja, pitää vielä lisää pituutta saada. Uskomatonta! Kävimme aamulla hakemassa lisää tiiliä ja niitä nostettiin katolle vinssaamalla käsivoimin. Armaani katolla tekemässä raskaan työn, eli vinssauksen ja harjalle kantamisen, minä laitoin vain tiilet sankoon jolla ne ylös vedettiin.

Ja ihan ensin piti tietenkin tehdä lavetti tiilille ja lavetti jolta ne hissataan ja ties mitä turvajuttuja, että yleensä katolla voi jotain tehdä.

Minulle jäi muutenkin, kuten tavallista vain kotihommelit ja vähän puupalasten keräilyä. Eilen en sateessa sitä alkanut tekemään.

Helppoa ruokaa, verilettuja ja puolukkahilloa. Jäi siis aikaa tutustua uuteen kameraani! Se ilmestyi postista ja on kerrottava, että aikamoinen yllätys onkin. Kerronpa kuinka kaikki alkoi:

Olin lapsenlapseni synttäreillä ja pyysin tytärtäni ottamaan runsaasti kuvia, kun oma kamerani on mallia 'vain kuminauhoilla koossa pysyvä', Siitä kun rikkoutui namikka joka pitää patterit kameran sisällä!

Vieraana ollut neitokainen, tyttäreni ystävä ja minullekin toki tuttu, kysyi haluaisinko häneltä kameran jota ei tarvitse. Tottakai! Annoin osoitteen ja pyysin tulemaan käymään. Onhan Vantaalta pitkä matka Simpeleelle mutta lomamatka menisi melkein sieltä päin ohi joten ehkäpä...

Siihen se sitten jäi ja melkein unohtuikin, kunnes sain sähköpostia, että tulossa on! ...mutta vain kamera...

Eilen postilaatikossa ilmoitus ja tänään menimme kaupoille ja sain sen haettua samantien. Hopeinen, pieni ja näppärä! Nyt pitää tutustua sen toimintoihin.Otin jo paljon kuvia, että totun laitteeseen. En ole vielä niitä koneelle siirtänyt mutta sitä kokeilen seuraavaksi!

Suuret kiitokset ihanaiselle ystävälle! Ja vierailukutsu on voimassa määräämättömän ajan, tietenkin :)

1 kommentti:

  1. This is beautiful x Thank you for joining us over at Chocolate, Coffee & Cards Challenge. Good luck, Hugs Samantha K x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!