Lukijat

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Keltainen ruusu ja koukeroita

Everybody-Art-Challenge 287   Schnörkel - Swirl - Kiekura
Yellow Rose and Swirls
Huomasin jostakin Blogitekstiä lukiessani, että nämä Suomalaisesta Kirjakaupasta ostamani valmiit stanssaukset ovat Sinellin tuotteita. Tässä ruusustanssattu pyörylä jota värittelin keltaisella reunoistaan, näyttää tosin vain tummalta...

Ruusun leikkelin ääriviivoja myöten kun ei ole kyse kevätjuhlasta. Leimakuvassahan on ruotsalainen suvivirsi tuon ruusun vierellä ja osin alla. Värittelin ProMarkereilla. Alle piparireunainen soikio jota sitäkin hiukkasen keltaisella ja mustalla reunoistaan hinkkailin.

Valkoiset kiekurat väritin keltaisiksi ja mustasin reunoja. Perhoset kellertävän vihertäviä ja löytyivät kirjekuoren koristeista. Alimmaisena limenvihreää kuviopaperia Mariposa lehtiöstä.
***
Eilen Heinä Hulinoissa Särkisalmen Kisapirtillä tanssimassa. Parikkalan eläkeläiset järjestivät jo kolmatta kertaa, enkä aikaisemmin edes tiennyt niistä! Torpakon orkesteri Savonlinnasta soitti meille vanhoille tuttuja kappaleita ja jätti onneksi kaikki rokit sun muut ihme erillään tanssittavat pois ohjelmistosta....jos niitä heillä  lieneekään ... mene tiedä :)

Vain tauot olivat liian pitkiä tanssijalkaa vipattaville ja ohjelmaosuus olisi voinut samasta syystä jäädä pois. Onneksi se vei vajaan puolituntisen vain.

Tänään Änkilän kentällä kiertelemässä kirpparipöytiä löytöjä etsien. Ihan uusi käsilaukku kahdella eurolla vaikutti sellaiselta, ettei ohi voi mennä!

Tarjolla oli myös kahvit ja muurinpohjaletut jotka hyviksi havaittiin :)

Tuttuja haastateltiin ja maailmaakin paranneltiin ja samalla reissulla sain vietyä tilauskortteja ja tehtyä ruokaostokset. Ei paha ollenkaan!
 
Huomenna vuorossa Antiikkipäivät Simpeleen keskustassa ja sinnehän jokaisen on mentävä, tottakai mekin.

1 kommentti:

  1. Ihana kortti.

    Ihana on ollut päiväsikin kirppiksellä. Kuulostaa muuten ihan vanhan hyvän ajan tansseilta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!