Lukijat

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Keiju ja tyttönen kimaltelee

Passion for ProMarkers Week 254   Things with Wings - Siivekkäitä
A Girl and a Fairy (with glitter)
Höytyväkuvioinen hopea/kulta paperi oli juuri sopivainen tämän kortin taustapaperiksi. Aioin nuo palloset jättää valkeiksi mutta näyttivät niin aneemisilta, että väritin keltaisella ja laitoin oranssit pisteet keskelle.

Tyttösen hiuksiin kokeilin monikerroksista väritystä saadakseni sen näyttämään 'satumaiselta' eli ei aidolta hiuskuontalolta. Laitoin siihen reunalle kimallusta ja kimallusta on myös keijussa ja kukkasissa ja tyttösen käsivarsissa ja jaloissa.
 Kuvasta näkee hiukan myös hopeista kohokuvioitua raamia. Tuo kuviointi tyttösen hiuksisa tulee alla olevasta rypykkäästä muovista! Painoin värejä tavallista kovemmin, että kuvio tulisi näkyviin.

Kuvan kulmien alle sujautin osittain näkymään kaksi pöydällä ollutta kukkaa. Toinen on huopaa ja toinen paperia. Molempia värittelin kuvan väreihin sopiviksi.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Satin, Coral, Meadow Green, Apple, Blue Pearl, China Blue, Yellow, Gold, Orange
***
Tiiliä lisää katolle. Armaani muurasi piippuun lisää korkeutta. Nyt on oikean korkuinen! Rikkaruohotkin saivat kyytiä kun kiskoin niitä omenapuiden juurelta ja pensaiden ympäriltä, sieltä minne ei ruohonleikkurilla pääse.

Koiranputkea ja nokkosta enimmäkseen. Sateiden jäljiltä maa pehmoista ja periksi antavaa joten juuretkin sain lähes aina hyvin irti.
 
Tein ATC-kortteja haasteisiin ja omaksi iloksi. Muutaman tavallisen kokoisenkin sain valmiiksi ja opettelin uuden kameran käyttöä. Tällä kertaa opin poistamaan kuvat, tosin vain yksitellen. Kaikki pois-toiminto oli liian mutkikas...

Toistaiseksi olen liian hutera uudella kameralla toimimaan joten nämä tämänpäiväiset kortit vanhalla otettuja. Vie varmaan jonkin aikaa, ennenkuin olen sinut uuden kameran kanssa.

Vempeleet eivät oikein ole minun kavereitani, en hoksaa niiden toimintaperiaatteita yleensä ollenkaan, vaan minulle jos näytetään kuinka toimii, matkin ja teen peräsä ja sillä siisti. Esimerkiksi sähkö on minulle jotain mitä saa päälle ja pois kytkintä painamalla. Sen enempää en siitä ymmärrä... aito blondi siis :)

Tämä uusi kamera menee yli ymmärrykseni jo siinäkin, että joudun lukemaan ohjekirjasta toiminnot. Kukaan ei näytä miten toimii. Vaan onneksi sisälukutaito on ja ymmärrystä hippusen niin eiköhän se siitä!


4 kommenttia:

 1. Stunning card! I love the sweet image and your soft colouring is so beautiful.
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week.
  Sue xx

  VastaaPoista
 2. Voi jestas tuota herkkyyttä;
  aivan kuin vangittu hetki,
  jota on pakko jäädä katselemaan pitkäksi aikaa!!
  Onnellinen ken tuon omakseen saa!!

  VastaaPoista
 3. Stunning design and so beautiful with the glitter and sparkle. Thank for joining in the fun at Passion for Promarkers :) Donna ♥ x

  VastaaPoista
 4. This is gorgeous. Such a sweet image & I just love how you've coloured her. It's fantastic. Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week.
  Hugs,
  Andie xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!