Lukijat

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Aikuinen keijukainen

Allsorts Week 266   Fairies - Keijuja
An Adult Fairy
Kaunista Mariposa lehtiön paperia jälleen taustapaperina. Myös tuo punertava kuvan alla ja raamina pohjapaperille mustan kera, on samasta lehtiöstä. Koristeena mustia neiliötimantteja.

Neitokainen nettilöytö, väritin sen ProMarkereilla. Siivet puolikas perhosta. Kuvan alla piparireunainen soikio jonka väritin samalla sinisellä kuin valeunikot ja suttasin mustaa vielä reunoihin..
***
Eilinen oli niin kiireinen, etten ehtinyt edes koneelle!

Kävimme Joutsenosta hakemassa ikkunapeltejä ja kattotikkaita. Samalla reissulla tietenkin Lidlissä ja ruokakaupassakin ja käväisinpä pikaisesti postissakin. Sitten olikin jo kiire suihkuun ja syömään ja menoksi: Tanssi-ilta!

Sieltä kotiin jo hyvissä ajoin mutta Tangofinaali oli jo alkanut. Piti tuijotella ja etenkin kuunnella mieslaulajia jotka mielivät kuninkaan tittelin saada. Ei suosikkini voittanut mutta hyvä ääni oli voittajallakin. 

Tänään kävimme hakemassa kattohuopaa.

Että osaavat olla painavissa paketeissa! 65kappaletta noin 25 kiloista pakettia nosteltiin ensin peräkärryyn ja sitten siitä taas pois! Kaksi kuormaan piti ajaa, ettei peräkärry sentään ihan nyykähtänyt taakan alle.

Sitten pikasuihkuun ja kampaajalle.

Silläaikaa armaani haki lisää tuulensuojalevyjä ja vähän lautaa. Ne nosteltiin pois kärrystä ja pinottiin omiin kasoihinsa pihalle tukka viimeisen päälle laitettuna :). Ainakaan punttisalille ei tänään tarvitse lähteä.  En siellä tosin ole koskaan ennenkään käynyt mutta sehän ei kuulu tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!