Lukijat

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Yksisilmäinen? ja kukkia

I Love ProMarkers #224   Use a Doily - Käytä kahviliinaa
She's so shy...
Ujo tyttönen piiloutuu kukkien taakse :) Kun piti käyttää kakkuliinaa/kupinalustaa, mikä nimi sitten ihan oikeasti onkaan, leikkasin kaksi valkoista liinaa puoliksi ja sommittelin kuvien alle raamiksi.

Tein kahdesta mustavalkoisesta kuvasta yhden, jonka väritin ProMarkereilla hennosti. Kumma kyllä ainakin livenä pohjan ruskeat ja kimaltavat kuviot käyvät hyvin kuviin!
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Satin, Canary, Vanilla, Meadow Green, Lime Green
***
Eilen saimme olla kokolla auringonpaisteessa!

Oli siellä parisataa muutakin ihmistä. Oli perheitä ihan vauvoja mukanaan. Lapsia kaikenikäisiä. Meitä vanhempaan väkeen kuuluviakin tietenkin. Koiria vähemmän kuin edellisenä vuonna.

Koko oli kasattu leveäksi ja aika matalaksi malliltaan. Sen keskeltä sojotti kaitainen kuivunut monimetrinen kuusi kuin huutomerkki. Sen kaatumista arvailtiin ja silmä tarkkana seurailtiin katkeaako vai kaatuuko kokonaisena. (Kokonaisena kaatui kokon palaessa viimeisiään)

Kahviteltiin, totta kai. Oli pullaa ja piirakkaa. Makkaroitakin olisi ollut tarjolla, ne jätimme muille. Arpojakaan emme ostaneet. Ihan siksi, että jono oli liian pitkä! Piti päästä näkemään kokon sytytys.

Lapsoset ja joku aikuinenkin laski vaijeriluikua. Isot miehet heittelivät kilpaa saapasta ja lapsilla oli hauskaa ihan muuten vaan :)

Tänään sitten sateisempaa. Kuuroja tullut tiuhaan tahtiin ja tauot pidetty suunnilleen niiden mukaan. Tosin välillä on homma sellaisessa vaiheessa ettei taukoa ole voitu ottaa heti sateen alettua millään.

Uuden ulkoeteisen kattotuolit ovat nyt paikoillaan. Kahdestaan ne punnerrettiin ylös. Siis minä alhaalla ja armaani keikkuen välipuiden päällä! En hirvinnyt katsoa ylös kuin sen verran mikä pakko, niin kamalalta se näytti.

Homma etenee ja kortteilukin sujuu. Olen taas tehnyt 'taiteellisia' kortteja ja ATC-kortteja jos ei nyt vinoa pinoa, niin ainakin jokusen...

Maistelimme iltapäiväkahveilla jäätelöautosta ostamiani mansikkaleivoksia. Hurjan hyviä! Grillaaminen on jätettävä huomiselle jos silloin olisi sateetonta. Mutta hyvää Juhannusta itse kullekin, sateella tai mieluiten ilman :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!