Lukijat

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Teetuokio ystävien kera kortissa

Sugar Creek Hollow #87   Eat and Drink - Syöminen ja juominen
Tea Time with Friends
Nettikuva oli alunperin oikein voimakkaan värinen. Tein siitä mustavalkean ja väritin vain aavistuksen verran neitokaisten mekkoja ja hiuksia puisilla akvarellikynillä ja kastelin varoen värit tasaisiksi.

Nettikuva on myös tuo verhojuttu. Ruusutkin osa nettikuvaa. Kuvien alla kukkakaupan paperin palanen jossa iso ruusunkukka aukeaa, sen terälehdistä näkyy vähän. Ihan alinna lilahtava kuviopaperi, suunnilleen kuvan alareunan värin mukainen...
***
Viikko alkaa taas. Kaupoilla heti aamusta. Piti saada maaleja ja monenlaisia muita tarvikkeita. Ajattelimme olevamme ihan ensimmäisinä kaupan oven takana kolkuttelemassa vaan pihalla olikin jo puolenkymmentä autoa! Ovi aukesi ja varauduimme huokaisten odottelemaan ikuisuuden.

Mutta ihme ja kumma. Useimmat olivatkin tulleet kahvioon! Yksi myyjä oli ihan meitä varten vapaana ja kysyi mitä halusimme. Tässä paikallisessa rautakaupassa on aina hyvä, osaava ja ripeä palvelu. Naiset toimivat asiallisesti, eivätkä unohda hymyjäkään. Siitä harvinainen rautakauppa, että kaikki myyjät naisia!

Auton peräkontti lastattiin myyjän avustuksella täyteen tarpeellista (ja painavaa!) tavaraa ja suunnattiin Kirjastoon, jonne vain tipautin lainakirjat.(Ei ollut vielä auki). Hain ylioppilaskortit pois ja vein rippikortteja tilalle ja sitten vielä ruokakauppaankin.

Nyt selviämme jokusen päivän taas eteenpäin!

Armaani tekee kovaa vauhtia uutta ulkoeteistä. Kehikko on jo paikallaan ja taas uudella tavalla tullaan sisälle. Kun edellinen versio oli eristelevypaali plus tikkaat vierellä, että sille paalille pääsi, nyt on kehikko jonka päällä kaksi rallia ja jotta niille pääsisi ne tikkaatkin tarvitaan :)
Alunperin oli tarkoitus tänään aloittaisin lautojen maalaamisen, mutta muutama tippa vettä räpsi silloin tällöin joten homma saa jäädä huomiselle.

Sen verran vähän sitä vettä tuli, että ajelin nurmikot melkein joka puolelta. Sieltäkin mistä oli jo ajeltu, kun näytti niin karsealta. Pitkää heinää kun ei voi kerralla kovin lyhyeksi ajaa ja voikukat osaavat nyykähtää nöyrästi maanpintaan ja sitten ponnahtaa taas tomerasti tanaan kun kone menee ohi :)

Pilvipouta on muuten tosi hyvä työilma, ei kovin kuumakaan, alle 20 asteen enimmän osan päivää, vain ihan aamusta aurinko porotti jonkin aikaa ja lupaili kuumaa päivää. Muutti sitten mielensä ja piiloutui kai nukkumaan? pilviverhon taakse.

Saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan!

3 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja tykkään sen väristä.

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card! Love the image and layering. Thanks so much for joining us at Sugar Creek Hollow!

  VastaaPoista
 3. this is so pretty thanks for joining us at SCH
  hugs

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!