Lukijat

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Siluettia aina vaan

P*skarteluhaaste #235   Piian tekemä luonnos
Happy Birthday
Hilkan kanssa tehdään vuoropäivin siluettityttösestä kortti :) No jos ei nyt sentään mutta tämä leimasin tuntuu nyt niin hauskalta ja sopii monelle, joten miksikäs ei?

Tein kortin pilkkomalla papereita, kuten minulla on tapana. Nuottipaperia ja mustaa, jossa nuotteja siinäkin, vaikka ne eivät kuvasta näykään.

Papreiden väliin työnsin lenksukkakukkia ja alas paperipitsiä. Laitoin luonnoksesta poiketen kuvan oikealle ja kolme perhosta vasemmalle, ei kai haittaa, varsinkaan kun olen vasenkätinen ja teen siis kaiken, tai ainakin melkein kaiken, nurinpäin :)

Onnea teksti vielä alas ja muutamia ruskehtavia timantteja tukkaan ja ison perhosen selkään kukan päälle.
***
Eilen tuplajuhlittiin kaksosia jotka pääsivät ylioppilaiksi. Onnittelijoita oli paljon ja lisää tuli koko ajan. Lahjoja ja kortteja pöytä notkollaan ja toinen pöytä lastattuna herkuilla suolaisista piiraista kuppikakkujen kautta mansikka- ja suklaakakkuun!

Koristukset kaksospoikien mieliväreissä. Toinen tykkää sinisestä ja toinen vihreästä, joten puoli pöytää kullakin värillä kukkakimppuja unohtamatta!

Myöhällä kotiin kaupan kautta. Onneksi on nuo ABC:t ja voi yölläkin ostaa ruokaa! Tosin tarvitsimme vain maitoa ja viikonvaihteen Iltalehden mutta ilman niitä ei sunnuntai olisi ollut niin mukava ollenkaan :)

Aamusella armaani laittoi pekoni-muna-aamiaisen. Sen turvin puolenpäivän yli ja ruokana salaattia. Työmiehelle sentään lisäksi kaalikääryleitä ja puolukkahilloa. Jälkiruokajäätelöä syötiin iltapäiväkahveilla.

Armaani laittaa alaohjauspuita. Tarkkaa puuhaa, kun vanha talo ei ole suinkaan suoraseinäinen, eikä edes suorassa koko talokaan!

Minun hommakseni jäi ottaa puupinojen suojamuoveja auki, että puut pääsevät hengittämään ja mahdollinen kosteus haihtuu auringossa.

Pyykki pyörähteli koneessa ja kuivui ulkona, astia pesytyivät koneellisesti, sen kun vain täytti ja tyhjensi! Kyllä tämä nykyaika on upeaa!

Sunnuntai on alkanut kauniilla auringonpaisteella ja yhä vaan paistelee. Hyvä! Kesäilmat ovatkin juuri sopivat Kesäkuun alkajaisiksi. Kyllä se kesä tästä lähtee - ja paranee vaan!

5 kommenttia:

 1. Oi, tuota leimasinta kaihoilen...
  tuntuu, että olisi käyttökelpoinen niin moneen ideaan..
  jopa morsiameksi.
  Ihana toteutus sinulla!

  VastaaPoista
 2. Upea kortti jälleen.
  Nämä kevään juhlat ovat kivoja ja iloisia.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. No hienon kortin olet sinäkin tehnyt:-))
  Heinolassakin oli tänään taas ihan kesäinen päivä, tosi lämmintä ja aurinkoista, nautin:-D
  Tiistaina tai keskiviikkona suunnistankin mökille koesaunomaan uuden kiukaan parissa, ainakin muutamaksi päiväksi. Minusta on tainnut jo kolmessa vuodessa tulla täysin kaupunkilainen kun ei niin hirmu hinkua tuonne mökille ole vai lie "vanhuus" iskenyt!! Täällä on niin paljon kaikenlaisia tapahtumia:-))

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!