Lukijat

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ruusuja ystävälle ja voitto

Simon Says... You gotta have Friends - Sinullahan on ystäviä
Allsorts Week 264   How Does Your Garden grow - Kuinka puutarhasi kasvaa?
Roses for my Special Friend
Kyllä toki muutakin kukkaa löytyy puutarhastamme mutta myös ruusuja. Ei tosin tälläisiä hienoja pitkävartisia vaan pensaita :) ... mutta saahan sitä unelmoida ruusutarhasta...

Väritin valmiin väristyskuvan jonka löysin netistä ProMarkereilla ja raamitin heleänvihreällä kartongilla. Alimmaisena lahjapaperia jossa hopeakuvioissa pitsiä  ja lisää kukkia ja sama kuviointi toistuu myös vaaleanpunertavana.
***
Kun katsoin päivän haasteita huomasin korttini päässeen neljän parhaan joukkoon Sketchy Colors #215 haasteesta. Kiitos ja kumarrus!
***
Ulkoeteinen etenee hyvää vauhtia. Nyt siinä on jo ikkunoiden paikat ja suunnittelimme katosta portaiden päälle. Ihan vaan mielikuvituksessa tosin, kynää ja paperia ei vielä kaivettu esiin.

Minä katselin jo eilen illalla osan Teemalta tulevista vanhoista musiikkielokuvista ja tänään sitten iltapäivällä osaa iltapäiväkahvin ajan. Tosi hienoja esityksiä ja ah niin nuorena nykyisinkin esiintyviä ja jo uransa lopettaneita laulajia ja laulajatttaria! Välillä tosin minulle vierasta jazzia ja aika moderniakin versiota vanhoista tutuista kappaleista. Myös kampaukset ja vaatetus olivat hassun näköistä katsottavaa!

Nyt soi taustalla Radio Aallon konsertti jossa esiintyjät paljon nuorempaa vuosikertaa.

Kun ulkona välillä satelee, eikä lämpömittari jaksa näyttää kovin lämpöisiä lukemia alkaa sisällä tuntua kalsealta. Niinpä paistoin pieniä pizzoja tavallisessa sähköuunissa salaatin lisäksi nautittaviksi. Aina siitä uunista keittiöönkin lämmintä hönkii :) Oikeaa uuniahan ei nyt voi lämmittää kun piippua myöten katto suojamuovien peitossa.

Kävin kesäkeitaalla katsomassa, että kaikki on okei ja samalla poltin talousroskia. Niiden palaessa oli hyvää aikaa kiskoa rikkaruohoja ja kerätä lopuksi metsämansikoita! Jo toiset kouralliset lähes kypsiä herkuteltiin. Aurinko paistaa suoraan hiekkarinteeseen (aina kun se paistaa)ja yleensä kaikki siinä kuivaa ja käpristyy. Nyt sateiden myötä kaikki kasvaa kohisten! Myös mansikat ja varsinkin ruusupensaat!

Sain pari vuotta sitten pienen risukimpun, josta tökin hiekkaan ja oletin niiden kuolla kupsahtavan pian. Vaan eka vuonna jo alkoivat haarottua ja intosivat kasvuun. Nyt suurimmat pensaat jo lähes minun mittaisiani!!!

Kukat yksinkertaiset, pienet vaaleanpunaiset, hiukan tuoksuvat. Nimeä en tiedä. Pitääpä ottaakin kuvia niistä jos joku tietäisi mitä puskia ovat!
 
Vähän olen ulkosalla viihtynyt, aamupäivällä satoi vähän väliä ja iltapäivällä aurinko kyllä on paistanut oikein komeasti. Silloin otin kuvia remontin edistymisestä. Keräsin puupalasia maasta poltettavaksi, niitä tulee remonttihommissa lisää aina vaan, ja kiskoin rikkaruohoja. Siinäpä sunnuntaista puuhaa ihan kylliksi :)

3 kommenttia:

 1. Upea kortti ja kauniit värit.
  Kiitos osallistumisesta Allsorts haasteeseen ja lisää onnea;-))m

  VastaaPoista
 2. Very pretty card, thanks for joining us at Allsorts, xxx

  VastaaPoista
 3. Beautiful blooms! I love the color. Thank you so much for playing along in the You Gotta Have Friends Challenge over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!