Lukijat

torstai 26. kesäkuuta 2014

Postimerkkejä kortissa

Everybody - Art - Challenge 284   Briefmarken - Postage Stamp - Postimerkki

Do You Remember...?
Alimmaisena kartonki jossa kuvioina postimerkkejä ja kirjekuoria. Sitten mustavalkea kuva jossa herrat laittavat ruokaa, sen raamitin kirjeensisustapaperilla, ettei ihan liian hempeäksi mene :)

Muutama suomalainen postimerkki uusiokäyttöön ja postimerkkejä myös voitoksi saamastani arkista josta leikkelin palan kuvan alta pilkistämään.
***
Yhtä juhlaa vaan tällä viikolla. Kun eilen juhlittiin 60 vuotiasta, nyt juhlittiin armastani, josta tuli vuodeksi paikallisosaston presidentti Rotareihin.

Hienot ja hauskat ruokajuhlat. Mukavaa seuraa ja hyvää ruokaa ja juomaa, mikäs sen mukavampaa! Ja kun kabinetissa saatiin viralliset asiat ja ruokailu, kakkukahveja unohtamatta, hoidettua, siirryttiin tanssisalin puolelle, jossa iltapäivätanssit meneillään ihan viimeistä tuntia. Ehdittiin sentään jokunen kappale tanssaamaan!

Nyt kotosalla ja koneella.

Tänään onkin ollut oikein loistava työilma. Aurikoista mutta ei lämmintä! Kattoa alkoi tulla vauhdilla. Nyt ulkoeteinen jo suojassa ja 'oikeaa' kattoakin aloitettu.

Minä toimin tunnin verran haaluuhommeleissa, eli kantelin laudankappaleita ja -palasia pois jaloista. Olen kerännyt pitemmät, mahdollisesti uusiokäytettävät, katokseen sateelta suojaan ja poltettavat pienet uunia ajatellen liiteriin. Siltä väliltä paksut ja painavat, toimivat suojapeitteiden päällä tuuliesteinä!

Muun ajan keittelin ruokaa ja kahvia ja kaatelin mehua.

Ja totuuden nimissä on sanottava, että suurin osa ajasta meni kortteillessa ja melkein yhtä paljon aikaa lukiessa kirjaa... Ehdinpä selat uutta Cardmaking-lehteäkin jonka eilen ostin Savonlinnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!