Lukijat

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pieni kultainen ruusu (ja kattotuolit)

Allsorts Week 263   White, Gold + one - Valkea, kulta + yksi muu (ruskea)
Golden Rose and Butterflies
(brown is my + one )
Perhospaperissa kultakoristusta valmiina, joten sitä taustaksi. Leikkelin irrallisen perhosen vielä kuvan nurkalle. Perhosiin lisäsin kultakynäviivoja.

Kaunis ruusu sai myös kultausta niin kukkaosaan kuin lehtiinkin ja laitoinpa sillä kuvan reunatkin, joita sitten vielä mustetin.
 
Nopea kortti tämäkin, nyt kun kortteiluaika on kortilla :)
***
Vihdoin ja viimein saimme kattotuolit tänään! On niitä odotettukin kuin kuuta nousevaa. Isolla autolla taiteiltiin taas pihapiiriin josta lautakasat täyttävät lähes puolet.

Ensin piti nostaa koko nippu maahan ja sitten siitä yksi kerrallaan nosturin nokassa katolle. Armaani toimi 'leijan lennättäjänä' eli piteli nauhasta jolla ohjailtiin kolmion tasapainoa. Nosturinkäyttäjä paineli ohjaintaan ja niin rakennelma leijaili korkeuksiinsa ja juuri oikealle paikalle ohjaunauhan ja nosturin avulla.
Sitten kaksi miestä katolle ja naulailemaan kiinni kovassa tuulessa mutta sentään auringon paistaessa! Hurjalta se näytti, voin kertoa. Puolitoista tuntia ja kaikki katolla!
Valmistelut aloitettiin jo kuudelta aamulla ja yhä vasaroidaan täyttä päätä katolla! Nyt on laitettava vahvistuksia ja ties mitä ihmeitä, että voidaan vetää taas kerran suojapeitteet katon päälle. Huomiseksi on jo luvattu sadetta.

3 kommenttia:

 1. A very elegant and prettily shaped card Loreal, thanks for joining in at Allsorts this week.

  B x

  VastaaPoista
 2. Hei kaimaseni, upea ja tyylikäs kortti.
  Kiitos kun osallistut Allsorts haasteeseen.
  Hyvää Juhannusta;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!