Lukijat

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Perhosneito

Sketchy Colors #215   Blue, Lilac, Brown - Blå, Lilla, Brun - Sininen, lila, ruskea
Butterfly Lady
Ruskea kuviopaperi alimmaisena ja siitä palanen kuvaa yläosastaan rajaamassa. Sama kuvioaihe lilassa palasessa. Farkunsinistä kukkapaperia josta leikkasin kolosen kukkien ääriviivoja mukaellen ja sujautin taskuun neitokaisen kuvan alareunan.

Perhonen 3D mallia, valmiiksi koottuna ostettu. Helppo ja yksinkertainen kortti.
***
Lämmitin uunin sekä eilen, että tänään kun kosteus saa huoneet tuntumaan viileiltä. Satanut on ja sade teettänyt työtä hankaluuksiin asti. Vihdoin viimein saimme tietää kattotuolien olevan tulossa - nytkin huomenna, joka pahojen puheiden mukaan on aina edessäpäin... vaan jos kuitenkin luotamme siihen, että ihan oikeasti huomenna!

Yksi vahva mieskin on värvätty tulemaan avuksi, sillä hommaan tarvitaan kaikki mahdolliset käsiparit nosturin lisäksi. Minun tehtäväkseni jää, kuten tavallista, ruokavastaavan homma.

Mitään en ole saanut aikaiseksi. Kuljeskelen vain huoneesta toiseen ja suunnittelen tulevia tekemisiä. Välillä olen yrittänyt täyttää ruotsinkielistä ristikkoa, josta iso kiitos tyttärelleni, siis lehdestä, niitä ei täälläpäin ole myynnissä.

Remontti hankaloittaa arkielämää aika lailla enemmän kuin osasimme aavistaakaan. Milloin mikäkin on tiellä ja edessä ja vähän kaikkea on joutunut siirtelemään ja nostelemaan jonnekin muualle. Ainakin huomasin kaapeissa olevan aivan liian paljon tavaraa, kun etsin jotain tarpeellista!

Nyt on oivallinen tilanne laittaa kiertoon ja jopa roskiin tarpeetonta. Olen myös pessyt kaappeja ja varsinkin niiden päällisiä oikein järjestelmällisesti, vaikka tiedän pölyä lentelevät vielä pitkään. Onpahan ainakin nyt pestyt pois :)

Juhannusta odotellaan jo ja kokolle aiomme mennä tuohon lähipellolle jonne 'kaikki' kynnelle kykenevät menevät. Sitä ennen yritän saada huomenna kuvia jännitysnäytelmästä nimeltä kattotuolien nosto! Pidämme peukkuja seitsenviikkoisen poudan puolesta!! Parikin riittäisi hätätilassa...

1 kommentti:

  1. Great card with great colors. Love the detail with the butterfly. Thank you for participating in Sketchy Colors, good luck.
    hugs Monica

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!