Lukijat

torstai 19. kesäkuuta 2014

Neitoperho

P*skarteluhaaste #237  Merjan haasteidea:  Perhosia - Butterflies
Lady Butterfly
Samaa paperia kuin edellisessä kortissa, nyt palastelin taustakuvion jotenkuten perhosneidon taakse. Samoja perhosiakin leikkelin tähän korttiin kuin edelliseen. Neitokainen on leikelty ääriviivoja myöten ja siivet taiteltu koholleen. Koko neitokin kohotarroilla irti alustasta.

Värittelyt ProMarkereilla ja kultaisella geelikynällä.
***
Kortteilupäivä välillä. Tein muutaman melkein valmiiksi ja muutaman ihan. Olen hiukkasen jäljessä 'aikataulustani' mutta tilauskortit sentään tehty ajallaan.

Ehdin jopa kerätä sen seitsemän kukkaa niityltä odotellessani jäätelöautoa. Ovat kukkamaljakossa, enkä aio laittaa niitä tyynyn alle :) ...minullahan on jo oma armas! Vihdoin viimein satuin muistamaan, että on jäätelöautopäivä. Jo kahtena kuukautena olen unohtanut. Kun on kerran mahdollisuus ostaa ihan kotiovelta, tai no ainakin postilaatikon luota, on sitä mahdollisuutta käytettävä. Eivät ehdi pakasteet sulamaan!

Armaasta puheen ollen, hän kolistelee katolla ahkerasti yhä vain, vaikka ilta jo ehtii ja ties mitä kellokin on. Vaan kun on poutaa, tehdään pitkää päivää ja illasta jatketaan.

Sen verran ropsautti vettä kahteen kertaan, että peittelin puupinot ja vein kiiruusti sisälle armaani takin ja puhelimen :) Sitten kannoin ne takaisin kun ei alkanutkaan sataa. Onneksi ei!

Löysin pari Juhannus-runoa  ja soittelin ne lapsoselleni, saatte nähdä toisen ainakin huomisessa postauksessa. Toisen löydätte Värssyjä sivustolta varmaankin jo huomenna.

Tämän päivän herkkuna söimme juuri paistettuja croisantteja iltapäiväkahvilla. Siis ihan täydellinen päivä!

5 kommenttia:

 1. Hei täällä toinen Eija. Onko tuo värssyjä sivut sinun kokoamasi? Olen aina löytänyt sieltä runon joka tilanteeseen. En ole osannut ketään kitään niistä! Kiitos tästä juhannusrunosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivustoa kokoaa ja pitää yllä tyttäreni, hänen sähköpostiosoitteensa löytyy sieltä aika ylhäältä, jos tahdot laittaa palautetta. Mukavaa Juhannusta!

   Poista
 2. Upea.
  Ihanaa Keskikesän Juhlaa Sinulle ja Perheellesi.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!