Lukijat

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Neitokainen soikiossa

Butterfly-Lady
Erikoisen värinen sinivihreä paperi houkutti tekemään tämän kortin! Siitä leikkelin irti nuo perhosetkin. Kortti mallin mukainen. Painelin kuivahtaneella mustalla leimasintyynyllä kakkupaperia ja paperipitsiä ja hinkkasin sillä soikion reunoja, paperista sinistä polvekenauhaa sekä kulmassa olevaa sinistä kolmiotakin.

Kuva väritetty sekatekniikalla. ProMarkeria, pastellikynää ja sormella suttaamistakin :)
***
Eilen lisää maalattavia lautoja. Sipistelyä siellä täällä ja illalla tanssimaan. Sade ropsautti jokusen pisaran juuri lähtiessä ja tietenkin se satoi kaatamalla juuri remontissa olevan kotimme kohdalla kun ei koko kattoa oltu ehditty peittämään. Armaalleni jäi lähes mahdoton urakka levitellä ja kiinnittää muovit.

Kaikki vaatteensa litimärkinä pyykkikorissa kun tulin kotiin. Särkisalmella ei satanut kuin muutaman pisaran! Tavallinen porukka koossa hiukan harvennein rivein. Ei edes muurinpohjaletut olleet saaneet kaikkia liikkeelle :) Niitä tajottiin ilmaiseksi kahvin kyytipojaksi. Hyvää oli letut ja hillo.
 
Tänään on tehty haaluuhommeleita, eli kanneltu paikasta toiseen niin peltejä kuin purettuja puitakin. Katolta purettua pitkänaulaista puutavaraa oli iso kuorma talon molemmissa päissä. Keräilin vääntyneitä ja ruosteisia nauloja pari pientä sankollista. Yritin ruohoakin leikata mutta kone sammui liian pitkään heinään melkein heti :(

Kahvivieraita Lappeenrannasta ja mukavaa rupattelua. Nyt armaani laittaa jäykistettä katolla ja minä istun koneella, ainakin blogin kirjoittamisen verran. Vielä pitäisi kokeilla josko ruohonleikkuri suostuisi yhteistyöhön ja muutama tavarakin on pihalla vikapaikassa.

2 kommenttia:

 1. This is wonderful!Sweet image!Great take on the sketch!
  Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
  Hugs,Kari :)

  VastaaPoista
 2. Upea kortti.

  Meillä sataa vettä kaatamalla. tietenkin kun on
  viikonloppu ja vapaaa töistä. Ei sen puoleen, vesi tekee hyvää luonnolle ja siitepölyallergialle
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!