Lukijat

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Neito ja ruusut

It's all Vintage and Beauty #70   Käytä stansseja -Use Dies
Vintage Beauty
Kaunis neitokainen sai stanssatun kehyksen. Stanssattuja myös kiekurat. Ruusupaperin kohokuvioin kaulimella painellen, halusin, että kuviot tulevat vain valkoiselle osalle.
 
Kaksinkertainen raamitus, valkealla ja vaaleanpunertavalla.
 
Kuva tavallistakin kiemurammassa asennossa johtuen siitä, että kamerasta on mennyt halki se luukku joka pitää pattereita sisällä ja olen viritellyt kuminauhoja pitelemään luukkua kiinni. Kuminauhat häiritsevät kameran pitelemistä ja tekevät kuvan ottamisen entistäkin haasteellisemmaksi.
***
Vilpoisaan aamuun mutta sentään kuivaan, herättiin eilisen vedenpaisumuksen muisto vain mielessä. Luonto oli jo eilen iltaan mennessä toipunut ja alkanut kukoistaa entistäkin rehevämmin. Varsinkin kukkivat juhannusruusupensaat pörhistyivät ja avasivat vielä lisää kukkiaan.

Ruohikot kasvavat suorastaan silmissä ja kun kävin hakemassa eilen ukkossateen kastelemat ja nyt vihdoin kuivuneet verhot, sain pidellä hameenhelmuksia ylhäällä päästäkseni narujen luo pitkävartisissa kumisaappaissa. Kumpparit ihan punkkien takia. En ole ainuttakaan kyllä nähnyt näinä maalla-asumisvuosina, enkä halua nähdäkään :)

Olen pessyt verhoja sitä mukaa kun ikkunat vaihtuvat uusiin ja nyt ovat  kaikki puhtaina! Vielä en ole rispustanut kuin keittiöön takaisin. Olohuoneeseen tulee uusi verhojen ripustussysteemi kun sinne avattiin ovi terassille. Työhuoneeseen en ole ehtinyt kortteilu- ynnä muiden kiireiden takia edes aikoa...

Yllättävän paljon tekemistä onkin riittänyt!

Eilinen ukkonen teki taas pahojaan. Kun edellisellä kerralla irrotin TV:n johdot ja olimme ilman toimivaa telkkua päiväkausia, jätimme nyt johdot rauhaan. Sama tulos! Ei näy ei kuulu. Ei löydy kanavia.
 
Edellisestä selvisimme ostamalla uuden antennivahvistimen. Nyt sekin on kunnossa, eli ei tietoa mitä tehdä. Olisiko tällä kertaa mennyt jostain muualta joku linkki/lähetin/tärkeä juttu? Onneksi sentään voin katsoa lempiohjelmani myös tietokoneelta, mikä ei kyllä ole ollenkaan sama juttu!

5 kommenttia:

 1. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  elma

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti ja tykkään väristä.

  VastaaPoista
 3. Upea kortti jälleen.

  Upeaa on serata kesän etenemistä. Ihanaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti ! Kiva kun osallistuit haasteeseemme :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!