Lukijat

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Morsiamelle kortti ja kunnianosoitus kortilleni

Sugar Creek Hollow # 88   Here comes the Bride - Tässä tulee morsian
Isn't She Beautiful!
Morsiamen kaunein päivä ja hän itse kuin timanttina kimallellen silkeissään. Häämarssi soi jo ainakin ajatuksissa ja suuret juhlat jotka muuttavat elämän, ovat alkamassa.

Pianonkosketin tausta on ehkä liian tumma tälle kauniille kuvalle morsiamesta mutta parempaa en keksinyt. Pehmensin hiukan yleisvaikutelmaa nuottipaperilla ala- ja yläreunassa ja se melkein peittyy sydänboordien alle. Niitä kaksin kappalein. Kuvan alla upea stanssaus jonka jouduin puolittamaan, oli liian korkea.
***
Huomasin, että  Sugar Creek Hollow design tiimi on valinnut korttini parhaaksi! WOW! Olen tosi otettu!
***
Työpäivä minullakin. Aloitin siivoamalla kaikkea irtosälää talon ympäriltä. Sitten maalasin parikymmentä pitkää lautaa päältä ja sivuilta. Lopuksi kannoin kuivuneet laudat latoon odottelemaan vuoroaan. Vielä puupalasia laatikkoon ja sankoihin poltettaviksi sahauspaikalta ja kohta lähden polttamaan kotiroskia kesäkeitaalle.
 
Armaani ahertaa aina vaan. Tänään koko päivän auringon paahteessa katolla!  Mehutaukoja varjossa istuen ihan pakko pitää useita. Ruokakin kevyttä vain. Savulohta ja perunoita, sillin ja mätitahnan kera armaalleni, minä otin vihanneksia ja lohta. Maistoin kyllä silliäkin, oli kamalan suolaista ja vielä suolaisempaa oli mätitahna!

Huomiselle jäi vielä kymmenkunta lautaa maalattavaksi. Eli ei lopu työt tekevältä...

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Onnittelut kauneimman kortin valinnasta.

  VastaaPoista
 2. so glad you joined us at SCH with your lovely card
  hugs

  VastaaPoista
 3. Love the piano border and lovey image!! Thanks so much for playing along with us at Sugar Creek Hollow!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!