Lukijat

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Lady ja perhosia

Passion for ProMarkers Week 253   Rags to Riches - Roskasta Aarteeksi
Lady with Butterflies
Old letters' insides and dekorations - Butterflies!
I've jused halv of an old doily too.
Haasteen käännös on tosi vapaa, kunhan vain idea välittyy, eli pitää käyttää jotain muuta kuin valmiita tuotteita kortissa. Ehkä jotain mitä ei kuvittelisi voivan edes käyttää. Minulla tosin kaikki jo ennenkin korteissani nähtyä...

Palapelityyliin tehty kortti jälleen. Alkaa olla jo melkein tapa :) Ladyn kuva mustavalkoinen, sen värittelin ProMarkereilla. Sen alla puolikas kahviliinaa, jota suttasin punaisella reunoistaan. Roskaa, eli uusiokäyttöön myös kirjepaperin koristeina olleet perhoset ja ihan alimmaisena kirjekuoren sisustaa, tällä kertaa yksiväristä harmaata, jonka väiritin perhosten väriin sointumaan turkoosilla.

Kaunis kukikas ja nuotein somistettu paperi löytyi Lilac and Lavender sivulta kauan sitten. Sieltä löytyy aina mitä ihanampia kuvia ja papereita, tosin melko harvoja postauksia.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Cool Aqwa, Coral, Meadow Green, Ice Grey2
***
Meille ei edes luvattu sadetta vaan luvattomasti satoi kun ajelimme lisää tavaraa ostamaan. Onneksi se loppui sopivasti juuri kun tulimme takaisin kotiin. Kattoa alkoi syntyä toiselle puolikkaalle. Vaan sitten ukkonen alkoi jyrähdellä ja kaikki kiireesti muovien ja peittojen alle niin katolla kuin pihallakin.

Hyvällä ilmalla ehdin keräillä puupalaset pois jaloista ja käydä kesäkeitaalla polttamassa kotitaloudesta jatkuvasti syntyvää poltettavaa roskaa. Yhtään mansikkaa ei löytynyt kypsänä! Liekö linnut huomanneet herkut. Parilla edellisellä kerralla sentään kourallisen verran saatiin maistella.

Sen verran ukkosilma latisti tunnelmaa, ettei intoa riitä Metsäiltamiin lähtöön Suikkalan lavalle. Harmi!

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja kauniit perhoset. Meilläkin on koleaa ja sateista. Onneksi ukkonen ei ole jyrähdellyt. Pelkään salamoita.

    VastaaPoista
  2. Love the image you have used here and great use of recycling. Thanks for joining in with our 'Rags to Riches' challenge at PFP this week, and good luck
    Eileen x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!