Lukijat

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kuusikymppiselle naiselle

Inspishaaste #25 Kesäkuu Bingorivini: Keltainen - kukka - numero - pitsi
Happy Birthday
Kuusikymmentä vuotta on aika pitkä aika eteenpäin ajateltuna mutta lyhyt aika taaksepäin! Ainakin tämän kortin juhlija on niin nuori, ettei millään uskoisi ikäisekseen!

Taustapaperia kohokuvioin vinoneliöillä ja painelin neliöistä osan irtikin. Sitten maskin läpi mustaa, vihreää ja keltaista sinne tänne.

Auringonkukkakimppu väritetty ProMarkereilla, samoin pienemmät irralliset auringonkukat. Samoilla väreillä ruskeaksi valkoinen paperipitsi. Tuli vähän liiankin tumma... Sitä vielä mustetin reunoista.

Tärkeä numero kultaisessa sydämessä. Onnittelut ja antajat sisälehdillä.
***
Sadepäivä osittain. Jopa ukkonenkin jyrähtelee kauempana kuin muistuttaakseen, että täällä ollaan... Siispä oli aikaa käydä lisää puita ja nauloja ja ruuveja. Armaani käväisi samalla reissulla parturissakin ja minä sillä aikaa kirjastossa. Yhdessä vielä ruokaostoksilla ja sitten kotiin kahvittelemaan herkullisten mansikkaviinereiden kera.

Hyvin olen joutanut kortteilemaan ja ristikkoakin täyttelemään :) Tälläinen päivä välillä.

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tausta, nostalginen ja kaunis kortti. Kivoja yksityiskohtia. 60 vuotta tosiaan tuntuisi pitkälle ajalle, mutta äkkiä tämä omakin ikä on hurahtanut mennä eteenpäin. Vasta olin pieni, nyt jo lähempänä sitä 60v kuin pientä. :D Kiitos osallistumisestasi!

  VastaaPoista
 2. Ihanuus todella.
  Ihanaa Juhannusviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti. Kiva kun osallistuit Inspis-haasteeseen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!