Lukijat

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kukkia suukon kera

Mo's Digital Challenge #232   It's a Girls World - Maailma on tyttöjen
Flowers and a Kiss!
Haasteeseen on tehtävä kortti jossa Mo Manningin piirtämä kuva. Tämä herttainen synttärionnittelija löytyi kätköistäni ja eikun värittelemään!

Alinna Pion Design ihanainen orvokkipaperi ja sen innoittamana tein väritykset lilan ja ruskean sävyissä, pinkkiä unohtamatta :) Koristeina puolihelmiä ja helmirivejä sekä valmis muovinen sydän, joka suorastaan pyysi päästä mukaan korttiin...
***
Sadepäivä, eli joutilasta aikaa kortteiluun! Jotain hyvää siis tässäkin :) Olen tehnyt valmiiksi asti muutamia ja puolivalmiitakin on pikkuruinen pino.

Mitään työksi kutsuttavaa en ole tehnyt, laiskotellut vain!

Tälläisenä harmaana päivänä on pidettävä valot päällä melkein läpi päivän ja voi helposti kuvitella,  että on syksy. Vuodenajat tuntuvat olevan ihan sekaisin. Ei tullut kunnon talvea ja sitten yhtäkkiä oli kevät ja kun sen hoksasi tulivat kolmenkymmenen asteen helteet. Siinä se kesä kai tuli - ja meni?

Joka viikko meteorologit lupailevat lämmintä - ensi viikoksi :( Se ensi viikko ei vaan taida olla juuri nyt, eikä ihan varmasti uskalla väittää, että edes ensi viikollakaan. Ehtiikö syksy saapua sitä ennen ihan tosissaan?

1 kommentti:

  1. This is so girly! Beautiful colouring and love the sweet little heart detail.
    Thanks for joining us over at Mo's
    Hugs Mau xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!