Lukijat

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kukkia ja perhosia

I Love ProMarkers 225   Embossing - Kohokuviointia
Flowers and Butterflies
Kohokuviointia oikein roppakaupalla. Alinna vihreä reunakiekuroilla, kuvan alla keltaiset sydämellisellä lintuoksalla ja vielä isot perhosetkin ensin kohokuvioitu, sitten lävistetty, väritetty ja mustetettu.
 
Rentukkakuva mustavalkea. Väritin sen ProMarkereilla. Raamitin valkealla ja vihreällä, että tulee paremmin esiin taustasta. Pienet perhoset väritetty ja niiden selkään laitoin puolihelmet kuten isommillekin.
 
ProMarkers: Yellow, Gold, Blush, Coral, Lilac (also butterflies), Forest Green
***
Kitkemistä riittää viileistä säistä huolimatta! Pelastin taas kerran kukkapenkkien asukkeja kiskomalla kamalat määrät rikkaruohoja. Nyt ei ruohonleikkurilla pääse penkkien lähelle kun lautakasat täyttävät melkein koko pihan. Niinpä leikin lampaita ja nyhdin käsin nurmikkoakin kukkapenkkien viereltä lyhyemmäksi.

Kahdet hansikkaat sain kasteltua! Eikä se johtunut hikoilusta :)
 
Siirsin galdiolukset pois keskimmäisestä penkistä, jäivät isompien taakse varjoon. Kuvittelin, että ne nousisivat ensin täyteen pituuteensä ja kukkisivat, ennenkuin edessä olevat ehtivät, mutta näin ei siis käunytkään. Saa nähdä mitä tykkäävät kesken kasvukauden siirtelystä...

Muuten haaluuhommeleita. Tällä kertaa viikkasin kaksi isoa katolla ollutta peittoa ja vein ne latoon odottelemaan seuraavaa tarvetta. Myös yhden lautakasan päällä ollut muovi jouti riippumaan keinun päälle kuivahtamaan. Siinäpä melkein koko homma tänääm.
 
Lautoja naulataan kiivaaseen tahtiin katolle, joten kasat pienenevät!

Nyt on jo vuorossa etupuolen katon alushuovan kiinnitys. Hurja toive olisi, että se valmistuisi tänään. Ei tarvitsisi enää peittää sateen varalta yöksi sitä puolta ollenkaan!
 
Odottelemme iltakahviseuraa, joten kiiruusti vaan tämä esiin. Heips!4 kommenttia:

 1. Ihana. Hyvät värit ja todella haasteen mukainen.

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card, that's an amazing image and love the embossing. Thanks for joining us this week at Sketch Saturday, Niki xx

  VastaaPoista
 3. Fabulous card and embossing . Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny x

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti. Sinullapa nyt käy tuuri arvontojen suhteen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!