Lukijat

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kolme lilaa ATC-korttia

Inspiration haastaa osa 6 Väri Violetti/Lila kaikki sävyt ja Kirjaimet L, M, N (Yksi ATC jokaisesta)
Tässä kaikki yhdessä
..ja sitten erikseen joka kirjain:
-Lilja-Ladyt laittautuu-
-Mimosa-Mimmi mietiskelee-
-Neilikka-Neidot näteiksi-
On aina hauska tehdä jotain erilaista. Nämä ATC-haasteet ovat sitä todella :) Kortit tehty kukkakuvista ja yhdestä 'Vintage naisia kaunistautumassa' kuvasta. Kohokuvioitu ruuturaita ja tietenkin väri, yhdistävät sarjaksi.
***
Ei sitten tullutkaan maalausilma, ei. On sadellut ja ollut kosteaa ja välillä ei satanut mutta melkein ja sitä rataa koko päivän.

Armaani on kastunut jo useaan kertaan ja aina vaan puurtaa ulkona! Minä aitona vesimiehenä (horoskoopiltani!) pysyttelen sisällä. Kova kiire minullakin saada lisää rippikortteja perjantaiksi. Myös muutama tilauskortti polttelee...

Ehdin sentään vähän kotiaskareitakin kortteilun välissä tekemään. Tänään vuorossa imurointia ja joka toisen päivän hommeli, eli tiskikone käyntiin ja tyhjennettyä. Ruokaakin ja kahvia olen laittanut, muu aika onkin sitten mennyt kortteillessa.

Olinhan minä vähän aikaa hanslankarinakin! Seisoin tikapuilla ja pitelin painavaa lankkurakennelmaa toisesta päästä  (suorilla käsillä, tuli korkealle!) sillä aikaa kun armaani porasi reikää siihen ja sitten jollain vekottimella pulttasi rakennelman kiinni seinähirteen.

Minä ja korkeat paikat emme oikein ole kavereita... Eikä ehkä olisi kannattanut kiivetä pehmeäpohjaisilla krokseilla...

No siellä se on kiinni nyt seinässä. Jotenkin siihen kai tulee ulkoeteisen katon reuna, luulisin.

Ikkunoistakin ilmoiteltiin. Tulossa ovat. Saa nähdä mihin ne saadaan mahtumaan siksi aikaa kun kattotuoleja laitetaan. Jahka sinne asti ehditään. Tai siis jahka armaani saa tehtyä kaiken työn mitä sitä ennen pitää ehtiä. Voi kun olisin vahva ja osaava ja ... meinasin sanoa mies, sitä tässä remontissa tarvittaisiin, mutta niin pitkälle toiveissakaan en sentään ole valmis menemään! Naisena, vaikkapa osaamattomana ja heikkonakin, on tosi kiva olla!

1 kommentti:

  1. Kerta toisensa jälkeen ihastelen taitoasi. Jälleen upeita ja nähty vaivaa! Kiitos osallistumisesta!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!