Lukijat

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kasvot koivikossa

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #67   Black, White + one Color - Musta. valkea ja yksi väri
Like a Fairytale...
Tämä kortti kuuluu sarjaan 'taiteelliset', siis kortti joka ei varsinaisesti esitä mitään, eikä ole suunnattu kenellekään mihinkään tarkoitukseen vaan vaatii saada muotoutua juuri tälläiseksi!

Ei siinä muu auttanut kuin totella :)

Alinna mustavalkoinen versio Marimekon koivikko lautasliinasta. Neitokaisen kuva sinertävänä, mustalla raamitettuna. Irrallisia koivuja koko kortin korkeudelta osittain kuvankin yli. Korttipohjana musta kartonki.
***
Rippijuhla sunnuntai. Omalla paikkakunnalla joten ehdimme tehdä vaikka mitä tarpeellista aamupäivällä. Olimme täydessä työn touhussa pihalla kun juhlapaikalta soitettiin, että missä te olette? Emme tajunneet ollenkaan ajan kulua! 

Luonnonkauniina posket punoittaen pikaisesti juhlavaatteisiin ja menoksi.

Nuorisoseuran talo oli jo vieraita pullollaan. Saimme pommakkilasit kippistettäväksi molempien rippilapsosten kanssa ja vanhemmatkin onniteltiin. Aika lailla minulle tuntemattoman näköisiä oli vieraissa mutta sentään joitakin tuttujakin.

Herkkuja oli tarjolla monenlaisia ja varsinkin mansikkakakku oli suussasulava. Tarjoomukset olivat yhteistyössä tehtyjä sukulaisten kesken, vain iki-ihanainen kakku paikallisen yrittäjän taidonnäyte.

Paikka oli koristeltu lapsosten valokuvilla syntymästä tähän päivään ja lahjapöytä notkui kortteja, kukkia ja lahjoja. 

Kaiholla katselimme nuorta väkeä joka hoikkana kuin pajunvitsa ja tyttöset korkokengissään varsamaisina koikkelehtivat korkeuksissaan. Niin pitkiä ja kauniita kaikki!

Kotiin mutkan kautta. Piti katsastaa sukulaisen puutarhan ihanuudet ja uusi kasvihuone jossa paprikat ja chilit kilvan kukoistavat ja tekevät hedelmää. Saimme vielä jäätelöä kahvin kera, vaikka olimme jo herkkuja pullollaan :) Kummasti hyvää mahtuukin...

Kotona työn touhuun. Pyykit pois narulta ja petivaatteet sisään tuultumasta. Kiskoin kolme kottikärryllistä kilometrin pituista rikkaruohoa seitsemän karviaispensaan juurelta, kun ei ruohonleikkurilla enää pysty niitä taltuttamaan.

Haravoin aamupäivällä kaadettua heinää sisääntulotien reunoilta, sitäkin tuli kolme kottikärryä kukkuroilleen. Nyt sitten tulin pitämään taukoa tänne koneelle...

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!