Lukijat

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Iso ruusu ja monta pientä

P*skarteluhaaste #238   Bingorivini ylimmäinen: Kerroksia - yli 3 kukkaa - stanssattua - vihreää
A big Rose and many small ones
Vihreälle kartongille kokosin kukoistavan kortin. Seuraavana pohjakartongin päälle valkea paperi johon painelin mallikkeen läpi vihreällä kuvioita, tai oikeastaan ne varsinaiset kuviot ovat valkeita :) Kukkia nekin. Sitten valkoinen kahviliina, jonka alle sujautin mustetettuja, stanssattuja kiekuroita.
 
Seuraavana piparipyörylä-stanssaus jonka kohokuvioin kukkasilla ja pyyhkäisin vihreällä. Sitten ääriviivoja myöten leikattu ruusu jota väritin ProMarkereilla. Lisäruusuja ala- ja yläreunaan vielä nettikuvina.
***
Nyt on koko katto lankutettu ja pohjahuopa kiinnitetty. Kiire tuli lopuksi kuten niin monta kertaa aiemminkin uhkaavan sateen takia. Viimeisiä nauloja nakutettiin sateen ropistessa niskaan. Minä heti mustien pilvien lähestyessä juoksin peittämään kaikki auki olevat pinot ja keräilin työkaluja ja paitoja ja hansikkaita ja... siis kaikkea mitä ei voi jättää sateeseen.

Muutaman rullapahvin ja päällyspaperinkin ehdin viedä kuivaan tilaan. Kaiken tohinan keskelle ilmestyi kuin tyhjästä myyntimies joka kauppasi lehtiä! Kysyin häneltä, näyttääkö siltä, että ehtisimme lukemaan? Ei kuulemma näyttänyt. Kiitti ja läksi seuraavia asiakkaita etsimään. Minä jatkoin kiirehtimistä :)

Keittelin termokseen kahvia ja mikrotin kasan karjalanpiirakoita ja käärin ne paksuun alumiinifolioon. Jos vaikka sähköt katkeaisivat niin syötävää on kuitenkin työmiehelle tarjottava!

Tällä kertaa ei tullut ukkosta, vaan sadetta joka yhä jatkuu tihuutuksena. Vaan nyt on katto tai ainakin melkein, kun alushuopa sentään on vedenpitävä. Onneksi!
 
En oikeastaan mitään ole saanut aikaiseksi tänään, niin kiivaaseen tahtiin olen kannellut mehua ulos ja laittanut ruokaa ja korjannut edellisiä tarjoomuksia pois ja suunnitellut seuraavaa tarjottavaa! Ei oikein saa rauhaa kun toinen puurtaa ja kopistelee ja jymäyttelee katolla .

Koetin tehdä ristikkoa viikonlopun liitteestä ja sainkin sen tehtyä mutta aina välillä piti hypätä katsomaan josko jotain tarvittaisiin tai voisin tehdä. Kortteiluun ei ollut mitään mahdollisuutta. Se vaatii keskittymistä ja määrätynlaista henkeä onnistuakseen.

Sitäpaitsi jos on meneillään joku tärkeä hommeli, ei silloin juolahda mieleen mitään hyviä ideoita edes! No onhan noita valmiita kortteja muilta päiviltä ja huomenna kaikki on taas toisin!

3 kommenttia:

 1. Upea punainen ruusu. Olkaahan varovaisi siellä katolla.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Paljon on kerroksia, hieno kortti!

  VastaaPoista
 3. Sinulla onkin hieno ruusupläjäys:-))
  Niin ja varovaisuutta kattohommeleihin !!!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!