Lukijat

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Hopean hohdetta ja blingiä

I Love ProMarkers #223   Stripes - Raitoja
Happy Birthday
Raitoja on hopeapaperissa jo sinälläänkin mutta kuvan alla vielä risukolla, eli raidoilla, kohokuvioituna. Raidallisessa paperissakin hopearaitaa kahden punaisen lisäksi. Kuvaa värittelin ProMarkereilla runsaan blenderin kera ja lisäsin korttiin vielä blingiä: Isot timanttimollukat ja timanttiperhosen. Hopeakartonkiset kukat olen saanut Aarresaarelta.
ProMarkers: Blossom, Barry Red, Meadow Green
***
Heräsimme aamulla aikaisin kamalaan myrskyyn joka kolisteli ja jyrisytti taloa suunnasta jos toisestakin! Ei mikään kiva herätys siis :( Ensimmäiseksi kuivailemaan ikkunoiden välejä joihin tuuli oli painanut vettä lammikoiksi. Lattiallakin oli hiukkasen!

Armaani rohkeana miehenä kävi aamulehden postilaatikolta uhmaten sadetta ja tuulta ja alkoi sitten laittaa aamiaista. Ankeissa tunnelmissa jatkui hyvästä aamiaisesta huolimatta aamupäivä...

Katolle ei ollut menemista mokomassa säässä. Onneksi sentään sade lakkasi jossain vaiheessa mutta tuuli ei vaan malta lopettaa. Yhä vonkuu nurkissa ja pelmuttaa muoveja. Sen verran remppa edistyi, että ulkoeteisen pystytolpat ovat pystyssä. Minä vahvana naisena seisoin pitelemässä sillä aikaa kun armaani kiinnitti sen vinotukien avulla.
Minulle jäi aikaa tehdä huomiseen rippijuhlaan kaksi korttia joita tarvitsemme mukaan. Eihän suutarin lapsillakaan ole kenkiä, joten mitäs kummaa siinä on, että viime tipassa omat kortit valmistuvat :) On se vaan niin merkillistä tuo aika! Ensin on aikaa vaikka kuinka ja sitten yks kaks tulee kiire.

Kattotuoleista ei ole kuulunut mitään sen jälkeen kun niiden tuonti peruttiin nosturiauton rikkoutumisen takia. Nyt ei sitten tiedä milloin ne tulevat! Katsoimme sääennustetta, eikä kovin hyvältä näytä tuleva viikkokaan. Tuulta ja sadetta ja kovaa tuulta ja kovaa sadetta vuorotellen ja yhtä aikaa :(

Pidämme peukkuja, että kaikki kuitenkin järjestyy parhain päin!  - pakko olla optimisti...

2 kommenttia:

  1. Ihana kortti. Optimisti kannattaa olla aina.

    VastaaPoista
  2. Beatiful image and card . Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!