Lukijat

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Elämisen sietämätön - vaikeus atc-kortti

Enkulin Musiikkihaaste 6/2014  The Rasmus Lokakuu -Huhtikuu
'Erilaiset samanlaiset'
ATC-kortissani yritin kuvata nuoruuden ehdottomuutta, kahden erilaisen ihmisen samanlaisuutta ja kuinka rakastuminen ja erilaisuuden kohtaaminen arjessa saa ihmisparan, iästä riippumatta, hämmennyksiin.

Joskus tuntuu, että huhuilee sumussa yksinään...

Toivon kukkanen ja nyrkistä ulos kasvava hennonvihreä lehti saavat uskomaan onnen mahdollisuuteen.
***
Uusi viikko alullaan ja täynnä mahdollisuuksia! Sain ainakin kertaalleen ajeltua nurmikkoa matalammaksi pihalta, niiltä osin kuin se on puupinovapaana!, ja puutarhasta. Teinpä 'tien' kesäkeitaallekin. Eli tyrkin konetta polun leveyden verran, ettei tarvitse polvia myöten heinässä sinnekään kahlailla...

Ruoho oli ehtinyt niin pitkäksi sateiden takia, että piti tyrkkiä ruohonleikkuukonetta varovasti ja vähän kerrallaan, ettei tukehtunut ihan kokonaan :) Aikaa ja voimia se vei!

Urakan jälkeen olin punanahka ja hikinen, suoraan suihkuun siis. 

Olen pessyt uusia ikkunoita aina kun aikaa ja viitseliäisyyttä on riittänyt. Nyt vain yksi ikkuna enää kaipaa puhdistusta. Pyykkikin tuli pestyä ja kuivui ulkona ennätysajassa! Vasta alkuillasta jyrähteli pari kertaa ukkonen ja mustat pilvet peittivät taivaan.

Äkkiä peittelemään puutavaraa ja haalimaan kaikki kastuvat työkalut sisään.

Kahviteltiin ja ulos katseltiin. Mokoma ukkonen meni kiertäen ohi! Juuri kun olimme kerrankin ajoissa saaneet kaiken peittoon. Epistä! Tosin täytyy myöntää, että parempi niin. On noita sateita ja ukkosiakin ollut jo ihan liikaa.

1 kommentti:

  1. Waude tuota korttia. Minutkin on tuon biisin sanat miettimään kuumuutta, kylmyyttä, vihaa ja rakkautta. Upean toteutuksen olet tehnyt.
    Kiitos kun tulit mukaan haasteeseen ja onnea arvontaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!