Lukijat

perjantai 16. toukokuuta 2014

Sydämellistä enkelisadetta

Sugar Creek Hollow # 86  Fairies and Angels - Keijuja tai enkeleitä
Raining Hearts!
En muista mistä olen saanut näitä ihanaisia digileimakuvia voitoksi, kun ei ole tullut käytettyä ensimmäistäkään ... Nyt kuitenkin mielestäni tähän haasteeseen passeli.

Herttainen keiju vai liekö enkeli, viskelee sydämiä pilven päältä. Rakkautta maailmassa tarvitaan joten puuhaa riittää! Laitoin kuvan osittain toisen leimakuvan alle. Senkään tekijää en tiedä, olen saanut joskus kauan sitten vaihdossa tämän.

Leikkasin perhosen siipeä irti, että sain pujottettua sen alle tuon varsinaisen kuvan raameineen. Sitten vielä raamitin molemmat lenksukoilla, sekin saatua tavaraa! Alimmaisena sydänkuvioitua paperia, että pysytään samassa aiheessa.
 
Laitoin glossyä ja kimaltavia hiutaleita enkelin siipiin ja mekkoon ja sipaisin sinne tänne myös pilveen. Perhonenkin sai kimallekäsittelyn. Siis oikea namupala koko kortti :)
***
Haettiin heti aamusta lisää routaeristeitä. Niitä tarvitaan terassin sekä ulkoeteisen alle. Armaani työpäivät venyvät aina vain pitemmiksi! Yhäkin hommailee täyttä päätä vaikka minä jo istun koneella.  Pitää kyllä patistaa sisälle heti kun saan tämän eteenpäin menemään.
 
Eilen tanssimassa. Porukkaa oli vähän normaali-iltaan verrattuna mutta kuten usein elämässäkin, ei se määrä vaan laatu! Kerrankin vain hyviä tanssijoita ja tarpeeksi monta. Oli siis hauskaa. Ystävättäretkin voivottelivat kotimatkalla ainoastaan sitä, että jalat ihan muussina tanssimisesta :) 
 
Jo valmiiksi harmittaa, että Teboililla viimeiset tanssit ensi tiistaina!
 
Vaan nyt on nyt ja hommaa riittää minullekin. Tai ainakin pyykkikoneelle :) Kun sisältä haetaan vettä laasteihin tulee väkisinkin liattua mattoa jos toistakin vaikka eteisestä olenkin jo ottanut maton kokonaan pois. Siispä kylpyhuoneen matot koneeseen, onneksi ovat pestäviä! Samalla puhdistui  tietty työvaatteitakin.
 
Nyt mietinkin laitanko ollenkaan takaisin vai otanko pois aina kun vettä haetaan? Tuota suurempia pulmia ei minulla olekaan.
 
Tänään leikittiin mekin niinkuin telkkarissa, eli vietettiin pitsaperjantaita. Pakkasesta löytyi Grandiosa ja samalla paistui muutama pasteijakin iltaherkuksi armaalle. 
 
Kaikki hyvin maailmassamme, toivottavasti teilläkin?

2 kommenttia:

  1. Beautiful card with such a gorgeous image. Thanks for sharing with us at Sugar Creek Hollow.
    Amelia (DT Sugar Creek Hollow)

    VastaaPoista
  2. Sweet image and layers! Thanks for joining us at Sugar Creek Hollow!!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!