Lukijat

tiistai 27. toukokuuta 2014

Siluetti tyttönen ja kimallusta

Allsorts Week 260   Happy Birthday - Hyvää Syntymäpäivää - 5th birthday! 5 synttärivuosi haastesivustolla!
Happy Birthday!
Samaa mustakukikasta tässäkin kortissa taustapaperina. Olen tähän kovasti tykästynyt :) Kun juhlitaan, pitää olla koreita ja kimaltaa, eikö? Tässä kimaltaa ainakin leimakuvan raamit. Ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta itseliimautuvaa paksua hopeapaperia ja se todella kimaltaa!!!
 
Myös timantit monenkirjavasti kimaltelevia kukkasten keskustoina ja nurkissa ja neitokaisen tukassakin kukan keskustana.
 
Leimakuva tuli lehden kylkiäisenä! Olen kovasti ihaillut tätä tai tämän tapaista kuvaa joissakin blogeissa näkemissäni korteissa ja nyt yllättäen löysin sen Savonlinnasta! Kiva ylläri.
 
Onnittelu-banneri voitoksi saamastani liuskasta jossa on läpipainettavana niitä useita. Kukat ja lehdet vielä nurkkaan ja juhlakortti on ostajaa vaille valmis.
***
Eilen Savonlinnassa melkein humputtelemassa. Kauppoja ja kirppareita kiertelin, se lienee humputtelua :) Mutta asiana oli viedä pelakuun taimia siskolle ja laitattaa talvikenkiin uudet korkolaput luottosuutarilla. Tälläkin kertaa työ oli hyvää ja ripeää. Sillä aikaa kun etsin ristikkolehtiä ja ulkomaisia askartelulehtiä hyllyistä ja taisinpa vilkaista vähän vaaterekkejäkin, suutari korjasi kengät!

Ilma ei ollut mitä parhain, vaan välillä vihmoi tihkua ja koko ajan tuuli kylmästi. Olin lähtenyt matkaan kesähameessa ja lyhythihaisessa puserossa, olihan edellisenä päivänä hikoiltu. Onneksi sain siskolta lainaksi villatakin!
 
No tänään on sitten pantu vielä pahemmaksi: Vain 5 plussaa aamusella eikä päivälläkään mittarinlukema noussut 8 plussa ylemmäs! Ja aina vaan tuulee. Sadetta hiukkasen vasta äskettäin, joten hyvä ulkotyöpäivä!!!
 
Uutta ruohonleikkuria on ulkoilutettu ja hyvin toimii! Aika painava se tosin on entiseen verrattuna mutta tuleepahan voimaharjoittelua saman tien  :)

Tuuli tunkee ulkopohjasta eristettä kasoihin ulos hiekalle. Armaani laittoi väliaikaiset muovit eteen, nyt kun katon räystäät ja alaosat on jo irrotettu, ettei sentään kaikki kastu ja lentele... Haravoin ja keräilin sen minkä pystyin pois kuleksimasta. Kaikki maassa oleva kun tuppaa kenkien pohjakuvioissa kulkeutumaan sisälle.
 
Kaikki työkalut ja muukin irtonainen on joka ilta vietävä sateelta ja tuulelta turvaan. 

Nyt sisällä ja päivän työt tehty. Huomenna tulee puuta isolla rekalla ja sitä ennen on pantava alle tulevat rallit paikoilleen ja paljon muutakin on ehdittävä ennen aamu kymmentä. Huh! Alkoi ihan stressata :) Siispä pään nollaus ristikkoa täyttäen. Kokeilin jo päivällä ruotsinkielistä. Tekee hyvää aivoille! Niitäkin kun pitää jumpata, etteivät laiskistu :)

2 kommenttia:

 1. Ihana ja tyylikäs kortti.
  Meiltä loppuivat helteet kuin leikaten. Mietin jo, otanko talvipompan uudelleen käyttööni.:D

  VastaaPoista
 2. Upea kortti, en ole tuota leimasinta vielä ehtinyt kokeilla, mutta hienoa jälkeen näyttää syntyvän.
  Kylmää ja sateista on täälläkin, mutta mikäs se on olla takkatulen lämmössä. Hauskaa viikonloppua!
  Kiitos osallistumisesta Allsortsin synttärijuhlaan;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!